pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 20, 2011 7:42 pm Lees verder →

Wervingsactie voor Burgernet op 27 en 30 December in het Roercenter in Roermond

Roermond – Op dinsdag 27 en vrijdag 30 december is tussen 10.30 uur en 16.30 uur het promotieteam Burgernet actief in het Roercenter. Het is de bedoeling zoveel mogelijk mensen te bewegen zich aan te melden bij Burgernet. Dit is een middel van de overheid dat bijdraagt om samen met de inwoners de veiligheid in hun (directe) woonomgeving te verbeteren. De promotieteamleden, die herkenbaar zijn aan hun kleding, kunnen ter plekke de inschrijving voor u regelen. Dit vergt nog geen vijf minuten van uw tijd. De inschrijving en het lidmaatschap van Burgernet is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. U dient wel in Nederland te wonen en in een postcodegebied waar Burgernet reeds actief is. Mensen kunnen via Burgernet de politie en de gemeente bijvoorbeeld helpen bij het opsporen van verdachte of vermiste personen. Ook kunnen gemeenten hun inwoners waarschuwen voor incidenten die van invloed zijn op de volksgezondheid of openbare orde zoals gevaarlijk zwemwater of een plotselinge wegafsluiting. Op dit moment heeft Burgernet in Nederland al zo’n 600.000 deelnemers.

Met Burgernet worden burgers door de politie(meldkamer) via telefoon, sms of email in hun woon- en werkomgeving direct betrokken bij het vinden van bijvoorbeeld vermiste of verdachte personen of voertuigen. Na een melding van bijvoorbeeld een inbraak of een vermist kind ontvangen de deelnemers aan Burgernet een ingesproken bericht via de (mobiele) telefoon of een tekstbericht per SMS of email, met het verzoek uit te kijken naar een bepaalde persoon of een voertuig. Zo helpen zij direct bij de opsporing van daders, een voertuig of een vermist kind. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de Burgernetactie een bericht over de resultaten van de actie.

Burgemeester Van Beers en wethouder Zwijnenberg geven aan het belangrijk te vinden dat de samenleving alerter wordt en hopen dan ook dat veel inwoners zich (kostenloos) aanmelden bij Burgernet. Voor de 5000ste aanmelder uit Roermond staat een taart klaar, die hoogstpersoonlijk door de wethouder thuis wordt afgeleverd. Aanmelden kan trouwens ook via de site www.burgernet.nl. Hierop is meer informatie te vinden zoals een kort instructiefilmpje over de werking van Burgernet. Aanmeldingsformulieren zijn ook verkrijgbaar bij de balie van de Stadswinkel in het stadhuis.Posted in: politie, roermond