pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 27, 2013 2:05 pm Lees verder →

Westrom en De Risse Groep koersen naar fusie

Roerdalen – Omdat ook in de regio Midden-Limburg gewerkt wordt aan één regionaal arbeidsmarktbeleid, hebben de besturen van Westrom en De Risse Groep besloten om een extern onderzoek te laten doen naar een mogelijke fusie tussen beide organisaties.
Binnen de arbeidsmarktregio Midden Limburg wordt de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) uitgevoerd door Westrom en De Risse.
Zoals bekend staan er, in het kader van deParticipatiewet, voor de Wsw hervormingen voor de deur en gaan deze gepaard met grote bezuinigingen.

Hierop voortuitlopend is er al geruime tijd sprake van een nauwe samenwerking tussen de Risse Groep enWestrom. Zo participeren beide organisaties in de joint venture Westrom-Risse Facilitair, is er sprake van
één gezamenlijke afdeling loon- en salarisadministratie, wordt het wachtlijstbeheer samen ingevuld en ook het secretariaat van de ondernemingsraden. Het plan bestaat om deze samenwerking het komende jaar verder te intensiveren voor verschillende backoffice activiteiten zoals ICT, P&O en Juridische zaken. De afgelopen periode is bij beide organisaties de vraag gerezen of
deze steeds intensiever wordende samenwerking uiteindelijk niet zou kunnen uitmonden in een fusie.
Hierdoor ontstaat immers één uitvoeringsorganisatie met mogelijk aanzienlijke kostenbesparingen. Als mogelijke fusiedatum wordt genoemd 1 januari 2015.
men wil in het derde kwartaal van dit jaar het integrale onderzoeksrapport aan de
raden van de deelnemende gemeenten voorleggen.Posted in: roerdalen