pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 9, 2016 12:41 pm Lees verder →

Wetenswaardig: Fikse rel tussen 2 politieke vrouwen in Engeland

Roerdalen – De rubriek Wetenswaardig wordt vanaf vandaag nieuw leven ingeblazen. Allerlei zaken kunnen er aan de orde komen : van tips tot wereldpolitiek.
—-
Een rel in de strijd om het leiderschap van de Britse Conservatieve Partij – en daarmee het premierschap – tussen Theresa May en Andrea Leadsom, zo meldt de site van NPO ( voorheen NOS).
De zeer conservatieve Leadsom zou in een interview met The Times hebben gezegd dat ze beter geschikt is om het land te leiden omdat ze kinderen heeft. Daarmee heeft ze “echt een belang in de toekomst van ons land.”

Het heikele punt: haar rivaal Theresa May is ongewenst kinderloos. “Ze heeft misschien neefjes, nichtjes, allerlei familie. Maar ik heb kinderen die ook weer kinderen krijgen die direct te maken hebben met wat er in de toekomst gaat gebeuren.”

Het interview leidt dan ook tot boze en verontwaardigde reacties, maar Leadsom gaat in de tegenaanval. “Werkelijk weerzinwekkend en precies het tegendeel van wat ik gezegd heb”, twittert ze. “Ik walg hiervan.”Posted in: algemeen, roerdalen