pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 30, 2011 4:59 pm Lees verder →

Wetenswaardig: Helft Belgen rijdt rond zonder reservewiel en bandenpech meest voorkomende ongemak

Roerdalen – Wellicht is het heel anders in Nederland: een lekke band is in Belgie nog altijd het meest voorkomende pechgeval tijdens de zomervakantie. Dat blijkt uit de top 10 pechgevallen in 2010 van mobiliteitsclub VAB in Belgie. Opvallend is dat in 53 procent van deze pechvogels zelfs geen reservewiel bij zich hadden.

” 44 procent van de lekke banden werd veroorzaakt door een spijker of scherp voorwerp. In 10 procent van de gevallen gaat het om een klapband”, aldus VAB.
In 2010 beschikte 47 procent van de bestuurders met bandenpech over een volwaardig reservewiel, in 2009 was dat nog 56 procent.

Op de tweede plaats in de top 10 staan startproblemen, direct gevolgd door motorproblemen. Een kapotte accu staat op de vierde plaats. “Bij stilstand ontlaadt de accu door het gebruik van allerlei elektrische apparatuur zoals airconditioning, gps en andere apparaten die via de sigarettenaansteker gevoed worden”, aldus VAB.

Problemen met de koppeling, ongevallen, problemen met de elektrische bedrading in de wagen, een defecte koeling, remproblemen en verkeerde brandstof tanken horen voor de rest ook in de top tien.Posted in: roerdalen