pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 20, 2012 12:10 pm Lees verder →

Wetenswaardig: Met een led-lamp ben je er nog lang niet

Sittard – Led-verlichting lijkt het energiezuinige licht van de toekomst te worden. Toch kan het belangrijk zijn om voor totaal andere oplossingen te kiezen. Bijvoorbeeld vanwege de specifieke eisen die de gebruikers of de betreffende ruimte of omstandigheden aan de verlichting stellen. Directeur Paul Obers van Hato Lighting Solutions krijgt regelmatig de meest specifieke verlichtingsvragen. “Het team van Hato Lighting Solutions heeft daar vervolgens ook een passend antwoord op. Het gaat dan bijvoorbeeld om de mate van waterdichtheid, verlichting in chemischagressieve omgevingen of de invloed van licht op de kleur van een bedrijfslogo. Het kiezen en -waar nodig- ontwerpen van de juiste verlichting en armatuur is een specialistische klus.”

Paul Obers : In theorie is led-verlichting vaak zuiniger dan andere soorten verlichting. De prijs en prestatieverhouding zijn er echter nog niet naar om in alle gevallen over te stappen op led-verlichting. Laat staan dat je in alle gevallen je TL-verlichting gewoon vervangen kunt door led-verlichting, zoals de reclame ons wil doen geloven. Ook dimbaar led-licht is nog niet altijd zo mooi dimbaar als wij van de gloeilamp gewend zijn. Bovendien veroorzaken veel nieuwe lampen ondanks een CE-keurmerk storingen op radiofrequenties of het elektriciteitsnet. Bij controle kan dit de gebruiker een hoge boete opleveren.
Verder denken dan logisch

De experts van Hato Lighting Solutionsbetrekken al hun specialistische kennis en ervaring met verlichting bij het meedenken met de klant. Daarnaast hebben zij de know how om ook bepaalde extra mogelijkheden toe te voegen. Bijvoorbeeld door het licht in een parkeergarage automatisch mee te laten schakelen met de aanwezigheid van mensen. De zuinigste lamp is immers een lamp die uit staat, zo lang ze niet nodig is. Een omgeving waar grote stroompieken ontstaan door het tegelijk inschakelen van veel licht –bijvoorbeeld op een vliegveld – vraagt weer om heel andere lichttechnische oplossingen. “Onze klanten hebben hun lijstje met wensen en vragen. Het is aan ons om ook alle andere factoren bij voorbaat mee te nemen, die in die specifieke klantsituatie kunnen gaan meespelen. Daarmee voorkom je problemen achteraf”, stelt Paul Obers. Wij hebben jarenlange ervaring in de meest innovatieve verlichtingstechnieken, wij kennen de markt en volgen nauwgezet de wereldwijde ontwikkelingen.”

Met geavanceerde meetapparatuur kunnen de experts vanHato Lighting Solutionsvooraf bepalen wat bijvoorbeeld de lichtopbrengst, lichtkleur maar ook de levensduur van een lamp of led zijn. De levensduur van de led wordt namelijk bepaald door de interne temperatuur te meten Zeker als het gaat om bijzonderefunctionele toepassingen. Waar nodig ontwikkelen ze in overleg met de klant een oplossing op maat. Bijvoorbeeld voor winkelketens of bedrijven waar de verlichting boven de toonbank of receptie onderdeel uitmaakt van de merkbeleving.

Wilt u weten wat professionele begeleiding in verlichtingsoplossingen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op. Wij weten hoe we van de ontwikkeling van uw specifieke verlichtingsbehoefte een succes kunnen maken.

Website: www.hatolightingsolutions.comPosted in: Geen categorie