pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 30, 2011 4:08 pm Lees verder →

Wetenswaardig:hoe mijn tanden poetsen ?

Rodrdalen -Tandartsen raden ook aan om de tanden met ronde bewegingen te poetsen en niet horizontaal. De bedoeling is om de afvalstoffen te verwijderen die zich tussen de tanden en het tandvlees genesteld hebben. Daarvoor moeten we van het tandvlees (het rode gedeelte) naar de tand (het witte gedeelte) toe poetsen. Dat lukt gemakkelijker en is doeltreffender als we ronde of cirkelvormige bewegingen maken. Nochtans zou 68% van de gebruikers van een manuele tandenborstel horizontaal poetsen, 17% zou verticaal poetsen, en amper 14% gebruikt bij het poetsen ronde bewegingen.

Enkele kneepjes en trucjes

Gebruik een zandloper. Die zal u aangeven wanneer u aan de 3 minuten bent en kunt stoppen.
Probeer eens een elektrische tandenborstel. Sommige types geven zelfs een signaal als de aanbevolen tijd van de poetsbeurt verstreken is.
Gebruik daarnaast ook op tijd en stond een borsteltje of tandfloss.
Er bestaan producten die u na het poetsen kunt aanbrengen en die verkleuren op plaatsen waar nog tandaanslag zit. U weet zo waar u niet of niet genoeg gepoetst hebt.
Gebruik een tandenborstel met soepele haartjes (die zijn minder agressief voor het tandvlees) en vervang hem geregeld (zodra de haartjes krom gaan staan). (bron e-gezondheid.be)Posted in: Geen categorie