pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 8, 2019 4:40 pm Lees verder →

Wethouder Smitsmans ( Roermond) genomineerd voor mediaprijs

Roerdalen – Roerdaljournaal.nl meldt: De ook in Roerdalen bekende wethouder Marianne Smitsmans uit Roermond is genomineerd voor de landelijke You Go Girl Award 2018. Een aanmoedigingsprijs voor vrouwelijke deskundigen die het afgelopen jaar goed zichtbaar zijn geweest in de media.
De nominatie van Smitsmans is te danken aan de manier waarop zij de aandacht vestigt op dementerende inwoners en hun mantelzorgers. Kees het hele verhaal verder op de site www.roerdaljournaal.nl

De komende weken mag iedereen een stem uitbrengen op een van de genomineerden.
De You Go Girl Award is een initiatief van Mediaplatform VIDM en Sprekersbureau ZijSpreekt. De selectie van de genomineerden is gemaakt door een jury van drie landelijke journalisten.
“Meer begrip voor dementie”
Marianne Smitsmans is verguld met de nominatie. “Niet zozeer voor mijzelf, maar vooral voor al die mensen die keihard werken om Roermond dementievriendelijk te maken. We willen het dagelijks leven van mensen met dementie vergemakkelijken. Daarvoor is acceptatie in de omgeving heel belangrijk. Dan helpt het om regelmatig op de trom te slaan, om zo het bewustzijn te vergroten en duidelijk te maken wat je zelf kunt betekenen. Daar probeer ik als gemeentebestuurder ook aan bij te dragen en dan is het fijn om te merken dat dat wordt gehoord, gezien en gelezen.”
Wethouder Smitsmans werd overigens al eens eerder genomineerd, maar dan voor de Limburgse variant van de award (2017). Die wist zij toen daadwerkelijk te winnen.
Elke stem telt…
Iedereen kan een stem uitbrengen op de genomineerden via www.vrouwindemedia.nl (doorklikken naar pagina 4), tot donderdag 31 januari. Op maandag 11 februari wordt de award uitgereikt aan één van de zes genomineerden door minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.Posted in: algemeen, roerdalen, roermond