pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 2, 2016 9:05 am Lees verder →

WhatsApp Buurtpreventie voor heel Roermond

image
Roermond – In verschillende wijken van Roermond hebben inwoners in de afgelopen tijd het initiatief genomen om een WhatsAppgroep Buurtpreventie op te starten. Dankzij deze WhatsAppgroep Buurtpreventie hebben inwoners de mogelijkheid om verdachte omstandigheden in hun eigen woonomgeving met elkaar te delen en door te geven aan de politie. Hierdoor kan de criminaliteit worden verminderd. Tegelijkertijd wordt de sociale samenhang vergroot. Dit roept veel enthousiaste reacties op.

De Gemeente Roermond ondersteunt, samen met de politie, dit initiatief van harte en roept inwoners op zich aan te melden voor een WhatsAppgroep in de eigen wijk of deze op te richten als er in de betreffende wijk nog geen WhatsAppgroep Buurtpreventie actief is. Voorwaarden voor deelname aan deze WhatsAppgroep zijn het hebben van een gsm met internetverbinding/wifi. De app (WhatsApp) kan gratis worden gedownload. De deelnemer is minimaal 18 jaar en woont in Roermond.

Op Facebook is de groep ‘Buurtpreventie Roermond’ gestart. Hierop wordt regelmatig een overzicht geplaatst van alle bestaande groepen met emailadres. Verder verschijnen hierop regelmatig berichten over de ontwikkelingen van WhatsApp Buurtpreventie in Roermond. Ook voor deze groep kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Dat kan via de betreffende pagina op Facebook.

Inwoners die interesse hebben om een WhatsAppgroep Buurtpreventiegroep op te zetten in hun wijk kunnen voor meer informatie en ondersteuning contact opnemen met Martin van Wanrooij, beleidsadviseur Veiligheid, afdeling Strategie en Bestuur, telefoon 0475-353051.Posted in: politie, roermond