pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 29, 2014 9:04 am Lees verder →

Wie heeft tips vondst baby in container Amsterdam

image

Foto: De vondeling heeft op de billen een opvallende pigmentvlek

Roerdalen/Amsterdam – In de vroege ochtend van zondag 26 oktober 2014 werd om 04.15 uur in een vuilcontainer in de Fritz Conijnstraat in Amsterdam Geuzenveld-Slotermeer een baby gevonden. Een voorbijgangster dacht eerst dat ze een babyfoon hoorde, maar toen ze beter luisterde hoorde ze huilgeluidjes uit de ondergrondse container komen. Ze sloeg alarm, waarna hulpdiensten een pasgeboren meisje uit de container haalden.

Ze maakt het inmiddels goed. Ze is in eerste instantie opgevangen in het ziekenhuis. Daar is ook vastgesteld dat het om een lichtgetint meisje van zo’n 10 a 20 dagen oud gaat. Ze is nu bij een pleeggezin waar heel goed voor haar wordt gezorgd en de jeugdbescherming is nu officieel haar voogd.
image
Op de foto de plastic tas (Italiaans opdruk) waarin de baby die wellicht ook een hielprik kreeg werd gevonden.

De politie gaat er vanuit vanuit dat de baby in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 oktober in de container is gegooid die staat aan het uiteinde van de Fritz Conijnstraat. Dat is een appartementenblok in Geuzenveld-Slotermeer tegen de S103, de Haarlemmerweg, aan. De politie wil iedereen spreken die daar die afgelopen zondagochtend is geweest en iets afwijkends is opgevallen.

Getuige oproep 1
Rond 04.15 uur, het tijdstip dat de baby is gevonden, heeft er vlakbij de container een lichtgekleurde sedan gestaan. Daar kwam harde muziek uit en de bestuurder was een getinte man, ongeveer 30, tussen de 1.75m en 1.80m met kort donker haar. Die is weggereden richting de Burgemeester Vening Meineszlaan. De politie wil heel graag weten wie dat is.

Getuige oproep 2
Daarnaast is er een persoon rond 04.00 uur een van de portieken in de straat ingelopen.

Verzorgers
Er zijn aanwijzingen dat het kindje een hielprik heeft gehad. Het had namelijk een krasje en pleister op haar voet. Verder zijn er misschien mensen die geholpen hebben bij het verzorgen van het kindje of het op de wereld zetten. Voor mensen die gebonden zijn aan het medisch beroepsgeheim en die twijfelen of ze wel de tiplijn kunnen bellen, willen we met klem vragen om zich te richten tot het adviesorgaan van hun beroepsgroep.

Verkleuring
Op haar billen zit een grote verkleuring, een pigmentvlek.

Ringvingers
Aan beide ringvingers heeft ze een afwijking waardoor die ringvingers permanent gebogen zijn.

Rompertje
Verder droeg ze toen ze werd gevonden, dit witte rompertje van het merk Petit Villain met I love Opa, maat 3M.

Shirt
Ook droeg ze een grijs shirt, maat 50, van het merk People.

Broekje
En ze droeg dit witte broekje van de Hema, ook maat 50.

Plastic tas
Het kindje was gestopt in een plastic tas van het Italiaanse kledingmerk Globo. (Foto)Posted in: politie, roerdalen