pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 15, 2016 5:00 pm Lees verder →

Wie is de Mol? Interview met prestatie Art Rooyakkers

Roerdalen – In Televizier een Interview een tijdje terug met presentator Art Rooyakkers van Wie is de Mol: zaterdag aflvering3

De reis voor deze Wie is de Mol? ging naar de Dominicaanse Republiek. Daar was je vast blij mee!

„Je hoort mij niet klagen! Toen de uiteindelijke bestemming werd gekozen, was ik erg opgetogen. Ik was nog nooit in dit Caribische land geweest. Er zit veel plezier en humor in de afleveringen, mede dankzij de kandidaten én het land. De mensen ontvingen ons goed, ze hadden er ook zin in. Misschien komt dat ook wel door het lekkere weer. Toen ik zelf kandidaat was in 2011, gingen we met Wie is de Mol? naar Nicaragua en El Salvador. Ik kreeg een beetje hetzelfde gevoel bij de mensen en de sfeer, hoewel het er toen erg veel regende.”

Speelt de houding van de lokale bewoners mee in de voorbereidingen?

„Ja, zeker. Ieder jaar proberen we de ingrediënten van een land, zoals de mensen of rituelen, te gebruiken en daar ook een leuke twist aan te geven. Bij de Dominicaanse ­Republiek denk je aan witte stranden en cocktails. Wij vonden het grappig om daarom in de eerste aflevering juist onder de grond te ­beginnen, in de metro. Daar hoort de Mol tenslotte.”

De Mol wordt dit jaar in de eerste aflevering duidelijk geïnstrueerd. Waarom doe je dat?

„We wilden dat deze Mol de best voorbereide Mol aller ­tijden was. De kandidaten worden elk jaar een stuk slimmer, ze spreken oud-kandidaten en ontwikkelen een eigen strategie. Om de strijd tussen de Mol en de kandidaten gelijk te houden, vonden we het een goed idee om de Mol extra te informeren. De Mol weet alles over de ­kandidaten en wat er van a tot z gaat gebeuren. Dat is echter ook lastig, want als Mol mag je je niet verspreken. Stel, de groep heeft een ­hekel aan de opdrachten van vandaag, dan is het menselijk om te zeggen: jongens, morgen wordt het wel leuk. Maar dat weet je niet, eigenlijk. Dus dat is een loden last.”

Je deed in 2011 zelf mee aan het programma en nu presenteer je het voor de vijfde keer. Wat is leuker?

„Deelnemer zijn is leuker, want dat kun je maar één keer doen. Het is net als het gevoel van je eerste schooldag: je stapt op je fiets, met je nieuwe tas op je rug, maar verder weet je niet wat de dag je gaat brengen. Dat gevoel is hetzelfde, behalve dat je dan zeker weet dat het leuk wordt. Ik vond dat overweldigend. Nu vind ik het heel leuk betrokken te zijn bij het hele maakproces, van de voor­selectie tot de montage. Maar diep in mijn hart is deel­nemen leuker.”

Wie is de Mol? • zaterdag deel 3 20.30 l NPO 1Posted in: roerdalen