pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 5, 2017 11:07 am Lees verder →

Wie wil buurtbemiddelaar in M -Limburg worden?

Roerdalen – Proteion Welzijn zoekt mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger buurtbemiddelaar te worden. Buurtbemiddeling helpt bij het oplossen van conflicten tussen buren of buurtgenoten.

Buurtbemiddeling helpt bij het oplossen van conflicten tussen buren of buurtgenoten. Het doel hierbij is om mensen weer met elkaar in contact te brengen én samen een oplossing voor het conflict te zoeken. Zo helpt Buurtbemiddeling om de leefbaarheid in de buurt te vergroten. Buurtbemiddeling is een project van Proteion Welzijn.

Iets voor u?
Proteion Welzijn zoekt mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger buurtbemiddelaar te worden. Misschien iets voor u? U hoeft er geen bepaalde opleiding voor te hebben. Het is wel belangrijk dat u goed kunt luisteren en niet te snel oordeelt. Verder moet u ouder zijn dan 21 jaar om buurtbemiddelaar te kunnen worden en een open en positieve houding hebben.

Training
Alle buurtbemiddelaars krijgen via Proteion Welzijn een gecertificeerde training, bijscholingen en professionele ondersteuning. Bovendien zijn er regelmatig bijeenkomsten waarbij buurtbemiddelaars ervaringen kunnen uitwisselen. Verder biedt Proteion Welzijn een onkostenvergoeding en bent u als vrijwilliger verzekerd. En ten slotte bent u als buurtbemiddelaar flexibel: u bepaalt zelf waar en wanneer u inzetbaar bent.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met Buurtbemiddeling Midden-Limburg via telefoonnummer 06 202 805 76. U kunt ook een e-mail sturen: [email protected]Posted in: algemeen, roerdalen