porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 23, 2015 10:37 am Lees verder →

Wie wordt op 24 augustus 1 jaar? : cadeautje van provincie Limburg

imageRoerdalen / Maastricht – Welke Limburgers vieren op 24 augustus 2015 hun eerste verjaardag?
Dat wil de provincie Limburg weten om al die Limburgse peuters -en hun ouders- te feliciteren. Waarom? Omdat Limburg die dag ook jarig is!

De provincie meldt: “Limburg bestaat dan 200 jaar en wij willen de verjaardag van de kinderen die dan hun eerste verjaardag vieren graag een extra accent geven. Samen een feestje vieren is natuurlijk veel leuker en daarom ligt er voor die jarigen van 24 augustus een cadeautje klaar.
Op 24 augustus 1815 werd in ons land een nieuwe Grondwet afgekondigd met daarin voor het eerst Limburg als een van onze Nederlandse provincies. Limburg is dus al 200 jaar oud maar nog altijd springlevend, jong van hart en klaar voor de volgende eeuw. En die beginnen we graag met een felicitatie aan de kinderen die dan voor de eerste keer jarig zijn.

Dus, is uw kindje of kleinkind, neef, nichtje, buurjongen of buurmeisje op 24 augustus 2014 geboren, laat het ons dan even weten met een kopietje van een geboortekaartje of -advertentie op welke andere manier dan ook.
Uw reactie, voorzien van naam jarige, adres, woonplaats en telelefoonnummer kan per mail naar [email protected]Posted in: roerdalen