pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 29, 2015 2:15 pm Lees verder →

Wie zag nachtelijk verkeersongeval Houtkempke St Odilienberg: politie zoekt getuigen en info

Roerdalen – De politie onderzoekt een verkeersongeval in St. Odilienberg, en dat werd gepleegd woensdag 28 januari 2015 tussen 02:00 uur en 03:00 uur in de omgeving van Houtkempke te Sint Odiliënberg. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van provinciale weg Sint Odilienberg in de richting van Melick gevlucht.
Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.
De toedracht: Een zilverkleurige Mercedes SLK kwam uit de richting Sint Odilienberg en reed in de richting van Melick. In de scherpe bocht vóór het bord einde bebouwde kom Sint Odilienberg is de auto uit de bocht gevlogen en in een weiland terecht gekomen. Kort daarna werd door een getuige gezien dat er 2 mannen wegliepen in de richting van Melick. De Mercedes SLK is kort voor het ongeval betrokken geweest bij een inbraak in een auto.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie: 0900-8844 Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn, aldus de politie. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).Posted in: politie, roerdalen