pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 16, 2013 6:22 pm Lees verder →

Wielrennen: Voormalig UCI-baas Hein Verbruggen: ‘Lance Armstrong bij UCI nooit positief geweest’

Voormalig UCI-baas Hein Verbruggen: ‘Lance Armstrong bij UCI nooit positief geweest’

Roerdalen – “Als je iemand 215 keer controleert en hij is altijd negatief, dan zit het probleem vooral in de test zelf. Nou, daar ben ik niet verantwoordelijk voor.” Dat zegt voormalig UCI-voorzitter Hein Verbruggen uit Helmond in het wielertijdschrift De Muur. Verbruggen reageert op de affaire rond Lance Armstrong en het rapport van het Amerikaanse antidopingagentschap USADA.
dat meldt de site van Omroep Brabant.
Het interview met Verbruggen werd begin december gedaan door wielerjournalist Peter Ouwerkerk en duurde vier uur lang. In het tijdschrift De Muur is een verslag te lezen van bijna dertig pagina’s.

Het gesprek dat Oprah Winfrey had met Lance Armstrong wordt donderdag uitgezonden. Inmiddels is uitgelekt dat Armstrong in dat interview de UCI beschuldigt. De Internationale Wielerunie zou geweten hebben van zijn dopinggebruik. Omdat het gesprek met Verbruggen al in december was, reageert hij dus niet op deze recente beschuldigingen van Armstrong. Maar, de UCI ligt al langer onder vuur en daarover spreekt Verbruggen wel.

‘Armstrong nooit positief getest door UCI’
Grote vraag: wat wist de UCI? Het antwoord van Verbruggen daarop: “Zien, ruiken of vermoeden is iets anders dan weten. Wie doet wat, en waar en wanneer? Als bestuur moet je wel dingen kunnen bewijzen. Als je iemand 215 keer controleert en hij is altijd negatief, dan zit het probleem vooral in de test zelf. Nou, daar ben ik niet verantwoordelijk voor.”

Op de website hetiskoers.nl is een uitgebreid verslag te lezen van het gesprek dat het tijdschrift De Muur had met Hein Verbruggen.Posted in: roerdalen