pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2013 10:50 am Lees verder →

Wildlife experience zondag 17 maart spannede Wandeltocht door de Meinweg

Roerdalen – Vrijwel iedereen weet er van: op de Meinweg leven o.a. reeën en wilde zwijnen. Maar heeft u deze dieren wel eens gezien? Vaak is zo’n ontmoeting te plotseling en te onverwacht om er optimaal van te kunnen genieten. Maar nu kunt u onder leiding van een gids met een klein groepje in de schemer het wild op gaan zoeken……

De Meinweg kent geen vaste voerplaatsen voor het wild zoals op de Veluwe het geval is. Daarom zijn ontmoetingen met reeën en wilde zwijnen vaak spontaan en weer snel voorbij, vaak zelfs vóórdat u zich echt realiseert wat u ziet. Staatsbosbeheer organiseert voor de tweede keer dit jaar een Wildlife experience op de Meinweg : onder leiding van een gids gaat een klein groepje op pad in de schemering, met het doel om wild te bekijken. Of het lukt, weet niemand. Dit hangt namelijk van veel dingen af: het weer, of de dieren toevallig net op die plek zijn, de discipline van de groep om rustig te blijven etc. Dus er is geen “wildgarantie”, maar ook zonder dat blijft het een speciale ervaring om in het donker op pad te gaan in de natuur.

Deze schemerwandeling vindt dit plaats op zondag 17 maart. Om 18.00 uur staan gidsen van staatsbosbeheer klaar op de parkeerplaats bij de spoorwegovergang in de verharde Meinweg. Van hieruit nemen zij u mee voor een wandeling van zo’n 2 uur door een schemerig Meinweggebied. Deelname aan deze excursie kost € 6,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Omdat het belangrijk is dat de rust in het gebied niet wordt verstoord, is de groepsgrootte beperkt. Aanmelden is dus nodig, en vol is vol. U kunt aanmelden op telefoonnummer (0475) 528500, via [email protected] of aan de balie van het Bezoekerscentrum aan de Meinweg 2 te Herkenbosch.

Voor meer informatie kunt u bellen met Staatsbosbeheer in het Bezoekerscentrum De Meinweg, tel. (0475) 528500.
Share
Kaart

Openingstijden
zondag 17 maart 2013, 18:00 – 20:00 uur
Locatie
Meinweg 2
6075 NA HERKENBOSCHPosted in: roerdalen