pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 12, 2015 5:17 pm Lees verder →

Wilmots geen trainer van Schalke 04 en blijft Belgisch bondscoach

Roerdalen – Marc Wilmots gaat niet naar Schalke 04 en blijft bondscoach van de Rode Duivels. Dat heeft Wilmots zelf aan de Duitse club laten weten, zo meldt de Standaard.nl Met dit nieuws komt er een einde aan een wekenlange onzekerheid over de toekomst van Wilmots bij de Rode Duivels. Nu kan de focus volledig naar de cruciale EK-kwalificatie-interland in en tegen Wales, vanavond om 20u45.

Wilmots flirtte met Schalke 04 sinds de Duitse club op 26 mei zijn trainer Roberto Di Matteo op straat zette. De Belgische bondscoach was als speler ooit aanvoerder van de trotse club uit Gelsenkirchen en was er in 2003 ook al enkele maanden trainer.

Bij de Duitse club was Wilmots kandidaat nummer één. Volgens het gezaghebbende Kicker richt Schalke 04 nu zijn pijlen op André Breitenreiter, de coach van Paderborn. De Duitser zou bij Paderborn een opstapclausule van een half miljoen euro in zijn contract hebben staan. Wilmots bij de Belgische bond losweken zou ‘Die Königsblauen’ zo’n twee miljoen euro gekost hebben.Posted in: roerdalen