pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 17, 2016 4:42 pm Lees verder →

Winkeliers Roermond slaken verkeersdrukte-noodkreet door Outlet: omzet daalt drastisch

ROERMOND – De gezamenlijke straat- en winkeliersverenigingen in de binnenstad van Roermond eisen per direct maatregelen:
doordat de wegen tijdens Duitse dagen en drukke weekenden volledig dicht zitten, blijven klanten weg uit Roermond en keldert de omzet van de Roermondse winkels. ,,Waar voorheen nog een positief resultaat werd behaald tijdens deze dagen voor de winkeliers, is deze nu zwaar negatief’’, aldus de winkeliers. ,,Geen klanten, geen omzet’’, schrijven zij Ze willen dat de gemeente per direct stopt met Jazz City.
Roermond is immers Duitse en andere drukke dagen nu al niet meer bereikbaar. Als Jazz City straks klaar is, gaat de stad nog verder op slot, zo luidt de brief van de gezamenlijke winkeliersverenigingen aan de gemeente.

Het verbeteren van de N280 zou de verkeersstromen naar het Designer Outlet moeten wijzigen maar daarmee wordt voorlopig nog niet begonnen. Zelfs al zou er morgen mee begonnen worden, dan nog rijzen de problemen de pan uit.
schrijven de winkeliers in hun noodkreet.

Er moet op korte termijn een oplossing komen. De situatie is nu al onhoudbaar, aldus de winkeliers. De Stichting BIZ Binnenstad Roermond heeft hun brief vandaag overhandigd aan verantwoordelijk wethouder Raja Fick. Ook de BIZ wijst erop dat door de zeer grote stroom van Duitse bezoekers de binnenstad volledig op slot gaat. BIZ vreest verder op dat Jazz City de bereikbaarheid van Roermond nog verder onder druk zet.
BIZ vraagt Fick om maatregelen en wil persoonlijk overleg met alle betrokken wethouders.

De oppositiepartij LVR wil dat de noodkreet wordt besproken in de eerstvolgende vergadering van de commissie Ruimte op 7 december. ,Posted in: algemeen, roermond