pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 30, 2014 9:44 am Lees verder →

Winnend PSV tegen Estoril speelt dinsdag tegen Feyenoord

Roerdalen – PSV-Feyenoord is niet zondag maar verplaatst naar dinsdag 2 dec. Het duel in Eindhoven begint om 20.45 uur. De KNVB besloot de wedstrijd te verzetten omdat PSV vrijdagmiddag nog het restant van de Europa League-confrontatie in en tegen het Portugese Estoril moest afwerken:3-3 einduitslag
(goal Wijnaldum naar 3-3) waardoor de Eindhovenaren overwinteren, net als Feyenoord na de 2-2 in de Kuip tegen Sevilla.

Deze wedstrijd werd donderdag na de eerste helft gestaakt vanwege hevige regenval in Estoril.

De KNVB heeft de beslissing genomen in goed overleg met PSV, Feyenoord en de gemeente Eindhoven.

De voetbalbond wil dat clubs zoveel mogelijk rust krijgen tussen wedstrijden. “Dat is een sportief uitgangspunt dat we heel belangrijk vinden”, zegt operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB.

“We hopen dat fans die zondag zouden gaan ook dinsdagavond de mogelijkheid hebben om te gaan.”

Voorwaarde

Voor de KNVB was het een belangrijke voorwaarde dat het voor de fans van Feyenoord mogelijk zou blijven naar Eindhoven te reizen.

Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven zegde donderdagavond al zijn medewerking toe. “De KNVB wil aan alle betrokkenen, in het bijzonder de gemeente Eindhoven en Feyenoord, een compliment maken voor hun flexibiliteit en hun voetbalgezinde instelling”, aldus De Jong.

Estoril-PSV werd vrijdag om 17.00 uur hervat. De Eindhovenaren keken tegen een 3-2 achterstand aan. Bij een gelijkspel plaatste de formatie van trainer Phillip Cocu zich nu al voor de zestiende finales.

Na dertien speelrondes bezet PSV de eerste plaats in de eredivisie. De Brabanders hebben zeven punten meer dan nummer vier Feyenoord.Posted in: roerdalen