pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 18, 2019 11:02 am Lees verder →

Herhaling Winter met vorstperiode (“ vorst-korstje” met carnaval?) komt er aan…!

Roerdalen – Jawel, de winter met vorstperiodes is onderweg en komt er dus aan…lees nu maar uitgebreid daarover op www.roerdaljournaal.nl
Er is volgens weerkundigen sprake van een klassiek model winter dit jaar met traditiegetrouw februari als echte wintermaand.
Het nieuwste weermodel laat de intrede van de kou zien in Nederland. In de laatste week van januari kan het ook overdag gaan vriezen en die kou zou zeker twee weken aan kunnen houden. Dat zeggen de weerdeskundigen van Weerplaza in het Algemeen Dagblad en zij spreken dus ook over
een “klassieke wintersetting”.
Volgens weerman Raymond Klaassen in het Algemeen Dagblad is er sprake van een onverwachte, maar overtuigende omslag in het weer. Vorige week liet het weermodel nog geen koude zien, maar dat is deze week beduidend anders. ,,De kaarten suggereren een krachtig hogedrukgebied boven het noorden van Europa, waardoor met een oostelijke stroming koude lucht vanuit Rusland onze kant op kan stromen. Het lijkt een klassieke wintersetting te worden op deze manier’’, aldus Klaassen.

Op basis van deze prognoses zou ik de schaatsen binnen handbereik houden, meldt de weerman.

De vorst zou grofweg vanaf 21 januari het land binnen kunnen komen en mogelijk twee weken of langer aanhouden. Tot die tijd is het nog nat en relatief zacht.
( Lees verder de site van het Algemeen Dagblad) Daarin oa: het is nog te vroeg om aan een Elfstedentocht te denken omdat die vorstperiode langer zou moeten zijn, maar de omstandigheden kunnen er wel zijn…; en dan lijkt carnaval 2018 op 3/4 maart mogelijk toch nog een “vorst-korstje of korst” te krijgen…immers maart roert zijn staart .
KPosted in: algemeen, roerdalen