pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 30, 2017 8:09 am Lees verder →

Wie ontwerpt het beste vaantje voor Weert?

Weert – De BIZ-O (Bedrijven Investerings Zone) voor ondernemers, zoekt creatievelingen die de bekende vaantjes boven de winkelstraten van een nieuw ontwerp gaan voorzien.

De vaantjes sieren straks weer de winkelstraten van Weert en zorgen voor een verfrissend beeld door de gehele stad. Wie weet, is het straks jouw ontwerp, dat Weert op de kaart zal zetten. Als tegenprestatie is een bedrag van € 250,- te winnen.

Waar is men naar op zoek?

Wanneer je mee wil doen, maak je 3 ontwerpen: voorjaar / zomer / najaar. De 3 ontwerpen moeten passend bij het seizoen zijn / sfeer uitstralen / kleurrijk zijn / verfrissend zijn / goed zichtbaar zijn vanaf 12 meter.

Technische informatie

– Formaat 85 x 85 centimeter
– Onderzijde vaantje ‘vrije’ band van 12 cm
– Vlaggendoek geringd
– Rekening houden met afloop (3 centimeter)

Inzendingen kun je insturen of afgeven voor 15 januari 2018 bij Foto Weert, Markt 2 in Weert of via de mail: [email protected] Inzendingen en ontwerpen worden eigendom van BIZ-O. Achteraf kunnen geen claims gedaan worden. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Ontwerpen worden tentoongesteld in het gemeentehuis van Weert tijdens de eerste maand dat de nieuwe vaantjes hangen.Posted in: algemeen