pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 7, 2014 2:22 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : OPMERKELIJK: Het gouden koets-koordje terug

Roerdalen – Koning Willem-Alexander is niet boos op de bejaarde ‘koordjesdief’ uit Sleeuwijk. Hij aanvaardt de excuses van oud-brandweerman Cor Priele die bijna zestig jaar geleden een koordje meenam uit de Gouden Koets. Maar de Koning blijft wel zakelijk. Hij wil het koordje wel terug hebben voor zijn Gouden Koets.
Een brief van de dienst van het Koninklijk Huis viel recentelijk in de bus van Cor Priele in Sleeuwijk. De oud brandweerman deed een paar weken geleden – via Omroep Brabant – de bekentenis deed dat hij meer dan vijftig jaar geleden een koordje uit de Gouden Koets had gejat.
Het koord uit het interieur van de Gouden Koets kreeg Cor Priele letterlijk in handen toen hij als jonge brandwacht de koets moest bewaken. Toen Priele met zijn brandweerlaars achter de koninklijke bank bleef hangen en daarmee een koninklijk koordje losrukte, sloeg de paniek toe.

“Ik had de Gouden Koets beschadigd, ik schrok me rot.” Vijftig jaar bewaarde hij het koordje, kreeg spijt en stuurde de Koning een brief.

In de brief schrijft het Koninklijk Huis dat de openheid na bijna zestig jaar wordt gerespecteerd. Ook wordt benadrukt dat de koning de excuses die Priele had aangeboden voor het voorval door de koning zijn geaccepteerd.

In de brief laat de stalmeester van de Koning ook weten dat de Koning het op prijs zou stellen dat het inmiddels bekende koordje weer in de Gouden Koets terug zal keren.

Het moest ook nog eens gebeurd zijn dat de excuses niet waren aanvaard. Het Nederlandse volk heeft de scheve schaatsen van alle voorvaderen ook aanvaard; anders zaten de Oranjes nu en in het verleden met al hun privileges enz niet op de plek waarop ze nu zitten… Nou dan!Posted in: roerdalen