porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 9, 2016 12:08 pm Lees verder →

Wist u…(week 10 in 2016)

Wist u…

…dat het bestuur van PSV35/Vlodrop een afrondende bespreking heeft gehad met Roerdalens verantwoordelijk wethouder den Teuling over de opknapbeurt van de voetbalvelden etc.
…dat er volgens het voetbalbestuur geconcludeerd mag worden – aldus een nieuwsbrief op de site – dat er in ieder geval politiek draagvlak is om het sportpark van toekomstig Oranje Blauw 15 op korte termijn te renoveren
..dat de renovatie behelst: het opknappen van de huidige in gebruik zijnde 6 kleedlokalen, het op orde brengen van de elektrische installatie, het inpandig aanpassen van de keuken/kantine
…dat het plan verder bestaat uit: het verplaatsen van de veldverlichting van Vlodrop naar Posterholt, het vervangen van de beregeningsinstallatie, het plaatsen van straatverlichting langs de provinciale weg tussen Vlodrop en Posterholt samen met Provincie Limburg en het realiseren van een trapveldje in Vlodrop voor de Vlodropse jeugd
…dat dit niet alle door het bestuur gewenste aanpassingen zijn maar dat die wel als extra (optioneel) worden mee berekend; donderdag 21 april is het aan de gemeenteraad om een beslissing te nemen.
…dat er nog ander verenigingsnieuws te melden is: volgende week zaterdag 19 maart houdt volleybalclub Voluntas de jaarlijkse potgrondactie en het Meisjesgilde verkoopt op dezelfde dag (19 maart) huis aan huis wafels voor de verenigingskas
…dat behalve handboogverenining ONA dit jaar 90 jaar bestaat, er nog een vereniging een jubileum viert: tennisclub Potec bestaat 40 jaar en men kan als jeugd (ook starters – recket niet direct nodig) of als senior (ook recreatief) vanaf 4 april tennissen opde banen aan de Heerbaan; info Truus Jeurissen tel 403332 of Joop Hakker te’ 06 53238029 of mailen [email protected] (Ook kan men 3 april zich melden bij het tennispark, Heerbaan)
…dat de toneelclub Melick dit jaar op 12,24,19 en 20 maart as voor het voetlicht treedt met de klucht “Plamure is plamure, puntj onder regie van de ook van de Posterse toneelclub bekende regisseuse Tilly Agouzoul; kaarten voor via slagerij Beulen 0f 533623 of de website www.toneelclubmelick.nl
…dat het stuk handelt over twee bouwvakkers die een verpauperde beautysalon hebben ge-erfd…
…dat het Partyteam van het KA-huis voor zaterdag 19 maart ook een activiteit heeft gepland voor de oudere jeugd met muziek ed onder de titel Gooe Ze Bumps90’s enz. Info op Facebook.

…dat wij veel positieve reacties kregen naar aanleiding van Wist u…publikatie vorige week over het Telegraafbericht over het slechte reilen en zeilen van deze regering (VVD-PvdA en hun steunpilaren D66 en 2 christelijke partijen)
…dat ook gepensioneerden zich naar aanleiding van dat krantenbericht geroerd hebben en strijdbaar aangekondigd hebben: de afrekening volgt in maart 2017 bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen of misschien al bij het referendum op 6 april…
…dat de gepensioneerden in de kranten zeggen “dat ze bestolen door de huidige regering: de pensioenfondsen zijn nog nooit zo rijk geweest, maar staatssecretaris Klijnsma heeft zulke strenge bufferregels gemaakt met behulp van de VVD, PvdA en D66, dat niet geïndexeerd kan worden en de koopkracht van gepensioneerden al meer dan 10 procent achterblijft”.
…dat zij dat betitelen “als pure diefstal want de pensioenvermogens zijn uitgesteld loon en bestemd voor goede pensioenen”.
…dat zij vervolgen: “Wij als ’vooroorlogs product’ hebben welvaartsstaat opgebouwd en het is onbegrijpelijk dat deze regering dat allemaal weer afbreekt. Al dat gepaniek is kunstmatig. Deze regering doet er alles aan om weer uit de pensioenpotten te gaan plunderen zoals eertijds Lubbers dit deed met een miljardengreep uit het ABP”
…dat zij besluiten met: “Maar dat gaat nu niet lukken! Maart 2017 komt naderbij en dan volgt er een politieke afrekening zonder weerga”, aldus meldde deze Brief van de Week, waarop meer dan 600 (!) prositieve reacties bij de krant binnenkwamen.
…dat we besluiten met Posters dialect: hae haet de kreemer in de ruk (= hij heeft een onverwachte rugpijn opgelopen; zich vertild); ein kreem (= zeug, varken); eine baer (= beer, mannetjesvarken); ein bag (= een biggetje, jong varken); ein hin (= een kip); haenkes broa (= kippetjes/haantjes braden); ein kuuke (= een kuikentje, ook jong kind); ein broek of ein kloek mit kuukes (= een broedende kip met kuikentjes) klemmerke (= wasknijper). sjtoaf-sokker (= poedersuiker); hae kump d’rn neet mit onger de veut oet (= hij kan het niet verwerken); sjnoterkuuke (= blaag; klein kind).
(Copyright en samenstelling: Jacques Biermans)
—–Posted in: algemeen, roerdalen