pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 5, 2012 5:44 am Lees verder →

Wist u.. (week 18 in 2012)

Wist u…

…dat het een hondsbrutale diefstal is om de helft van de omheining te stelen rond het Posters JaBa-circuit

..dat die in aanleg was en ter beveiliging is van het publiek tegen eventueel rondvliegende onderdelen van de crossende auto’s

…dat de vereniging PAC (Provinciale Automobiel Club) voor 15.000 euro’s is benadeeld

..dat er intussen ‘n beloning van ruim 1200 euro uitgeloofd is voor de tip die leidt tot het achterhalen van de dader(s)

…dat de vereniging niet verzekerd is tegen deze diefstal omdat dit niet kan in het buitengebied, aldus de clubvoorzitter

,,,dat zaterdag 5 mei as op TV Limburg (tegenhanger van L1) in het programma Lifestyle uitgebreid aandacht besteed wordt vanaf 8.00 uur ( en steeds in herhaling) aan het Instituut voor Huidverbetering Art de Jeunesse/Nadine Gregoire uit Maastricht

…dat daarin de uit Posterholt afkomstige Mirja Biermans het woord voert, die samen met Lihttp://rpc.textpattern.com/help/?item=body&language=nl-nlnda Claessens het Instituut met 8 medewerksters in Maastricht leidt.

…dat te zien is welke behandelingsmethodes verricht worden: zoals medisch verantwoord afvallen door middel van vet-afkoeling: coolsculpting (de enige in Limburg en de tweede in Nederland!)

…dat ook o.a. aan de orde komen: laser-ontharingsmethodes en gezichtsbehandelingen tot de bestrijding met laser van kalknagels enz (zie ook: www.artdejeunesse.nl)

…dat deze uitzending ook diverse keren herhaald zal worden op die zaterdag en andere dagen

…dat we op verzoek nog enkele wetenswaardigheden over asperges hier zullen publiceren

…dat je kunt horen of ze vers zijn: door twee stengels tegen elkaar te wrijven: als je een piepend geluid hoort, is het goed.

…dat er twee soorten asperges zijn : groene en witte: de witte asperges zijn de uitlopers van de aspergeplant. en groene asperges zijn dezelfde stengels maar groeien boven de grond.

…dat komt omdat asperges onder meer rijk zijn aan het aminozuur asparagine.

…dat uit onderzoek is gebleken dat asparagine de nierfunctie stimuleert en ook heeft asparagine een positief effect op leverstoornissen, chronische reuma en jicht

….dat asperges door hun vocht-afdrijvende werking ook goed in een dieet passen.

…dat wanneer je asperges gegeten hebt, kan je urine anders gaan ruiken dan normaal: bij ongeveer de helft van de mensen die asperges eten is dit zo.

..dat deze geur ontstaat doordat er zwavelhoudende sporen in de aspergeplant zitten en de lever zet die om in methylmercaptanen, vluchtige zwavelverbindingen die via de urine het lichaam verlaten

..dat u in het Posters Journaal op de site van www.postert.nl nog naar foto’s uit de oude doos kunt kijken met Postert als onderwerp

…dat er recent een foto is toegevoegd met als thema: Kermis bij de familie Schmitz (Buurke) op de Donk in 1932, ingezonden door Sjra Timmermans

…dat Nederlanders meer geld dan ooit uitgeven aan benzine

…dat zelfs tijdens de oliecrisis van de jaren zeventig was brandstof beter betaalbaar.

…dat degene die e nu tankt bijna 25 procent meer van zijn inkomen kwijt is dan jarenlang het geval was.

….dat de benzineprijs recentelijk naar een nieuw record van rond 1,90 euro per liter steeg, volgens consumentencollectief United Consumers.

..dat diverse redenen voor de stijgende benzineprijs zijn: meer vraag naar olie uit opkomende landen als China; een dreigend conflict met Iran en ook de zwakke euro.

…dat volgens het CBS in de jaren negentig 3,5 procent van hun uitgaven aan brandstoffen spendeerden en vorig jaar was dat gestegen tot 4 procent.

…dat ongeveer 66 procent (tweederde) van elke euro aan de pomp wordt betaald, gaat naar de overheid want Nederland heeft de hoogste belastingdruk op brandstof in de wereld.

…dat we besluiten met Posterse dialectwoorden: veer zeen mak in alle tuug (= wij schikken ons in alles); sjoef (= schoft); sjor kael (= rauwe keel); rebbelke (= rammelaar); ziepsjap (= zwik, santekraam, gedoe,); de ganse ziepsjap van de femilie waas oppe broelig (= de complete familie vierde mee op de bruiloft).

(Copyright en samenstelling: Jacques Biermans)Posted in: roerdalen