pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2019 11:55 am Lees verder →

Wist u…( week 24 in 2019)

Bij de foto’s:

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Begin doorgestuurd bericht:

Van: Jacques Biermans
Datum: 5 juni 2019 om 08:06:36 CEST
Aan: [email protected]
Kopie: [email protected]
Onderwerp: Posters Waekblaad week 24 Onderschriften foto’s posters journaal wist u

Foto op weg :

Een triest moment in het leven van Maikel Gielkens : zijn aangepaste auto wordt total loss afgevoerd. Dankzij een hulpactie op social media ( oa Facebook, Linkdin) kan hij een nieuw aangepast exemplaar aanschaffen! Want een afgeleide van een crowdfunding-actie bracht de benodigde 10.000 euro bijeen!

Foto vrouw:

“Alles-doener” en “ alles-kunner” Bianca Coenen (44) wist de hulpactie voor Maikel Gielkens met al haar relaties breed onder de aandacht te brengen. En in enkele weken was een intens gelukkige Maikel financieel geholpen

Foto man:

Maikel Gielkens die vanwege zijn handicap een aangepaste auto mag besturen naar zijn werk struikelde over de onverzettelijke regeltjes van de verzekering en nam de gok met een hulpactie op social media: en het geld kwam er!

Fito poster:

Zondag is het zo ver: van 11-17 uur is Summer Fair in Posterholt. Die is in de plaats van de jaarlijkse Vaderdag-braderie. Noem het dan volgend jaar maar Vaderdag Fair 2.0 , wanneer ook de oorspronkelijke organisatoren ( harmonie en voetbalclub) weer van zich laten horen! En dat met een nieuwe formule !
De deelnemers zijn blij: “Zo blijft de jaarlijks “loop” op Vaderdag naar Postert in stand gehouden”zo zei een van de ondernemers

Wist u…

….dat we beginnen met de uitgaanstip nummer 1 komend weekeinde is de Summer Fair en wel aanstaande (Vaderdag-)zondag in Postert. Van 11-17 uur zijn rond 70 deelnemers met hun koopwaar te vinden op de Hoofdstraat, vanaf de Raadhuisstraat-splitsing tot aan de rotonde. Entree: gratis. Bij de cafe’s Biej Liebes en de Sport, evenals bij Vurenhof is (terras-)muziek. Bij Vurenhof speelt vanaf 14 uur het Treuterblik Quintet.
…dat het wachten nu alleen nog is op…zonnig weer en natuurlijk bezoekers: de toegang is gratis!
…dat we nu overstappen naar een actie in de afgelopen weken
sinds de komst ervan door menigeen zowel negatief als positief gedacht wordt over het (internet)verschijnsel Facebook, Instagram enz oointernet gedacht wordt
…dat het heel positief kan werken is recentelijk weer eens voor Posterholtenaar Maikel Gielkens gebleken. Hij is gehandicapt en werkt als GEO-medewerker bij de gemeente Venray.
..dat Maikel een aantal weken geleden een oproep plaatste op Facebook om hem financieel een ruggesteun te geven en de uitwerking was in een woord fantastisch.
…dat de familie Gielkens ook dankbaar is voor zoveel steun. Maikels moeder, L Gielkens-Meijers, heeft ook oo Facebook iedereen bedankt voor de
geweldige steun.
…dat hier in het kort de actie nog eens op een rijtje wordt gezet. Maikel plaatste na lang twijfelen de volgende oproep op Facebook:
…dat hij als titel de volgende oproep-tekst gebruikte:


Help mij weer de weg op

Letterlijk en figuurlijk

Mijn naam is Maikel Gielkens 32 jaar. Tijdens mijn geboorte heb ik zuurstofgebrek gehad waardoor ik een lichamelijke handicap opgelopen heb. Ondanks mijn handicap heb ik alles uit het leven weten te halen (een beperking zit tussen je oren).
Op 11 februari heb ik de grote pech van een auto ongeluk gehad. Mijn auto is hierbij Total loss verklaard. Ik had een auto op leasebasis hierdoor kreeg ik geen vergoeding vanuit de verzekering na het ongeluk.
Hierbij ook een foto van het transport van de auto na het ongeluk.
.
Doordat ik tegenwoordig zelfstandig verdien kom ik niet meer in aanmerking voor een andere auto op leasebasis en zal ik deze dus zelfstandig moeten aanschaffen en bekostigen.
De eis van de instantie die de aanpassingen plaatst in auto’s voor mensen met een handicap is: dat de auto waar de aanpassingen in geplaatst moeten worden, maximaal 3 jaar oud is.
In mijn geval hebben we alle opties bekeken en kom ik uiteindelijk op een bedrag uit dat voor mij absoluut niet te betalen is.
Ik heb er lang over gedacht of ik de stap zou moeten nemen om dit via een crowdfunding actie op touw te zetten. Helaas zit er voor mij niks anders op.
Daarom wil ik jullie heel graag vragen om mij weer op weg te helpen door een gedeelte van het totaal bedrag bij elkaar te krijgen.

Met vriendelijke groet,
Maikel Gielkens

…dat Maikel zijn Facebook-oproep besloot met zijn motto:”Gaat niet, bestaat niet”” Tot zover de oproep.
…dat het resultaat er wezen mag: binnen enkele weken kwam een brede lach rond Maikel’s mond: de benodigde 10 mille zijn door deze aktie bijeen gebracht en Maikel kan weer een aangepaste auto aanschaffen.
…dat dit alles ook zo voorspoedig verliep dank zij de Posterse Bianca Coenen, die als zakenvrouw en duizendpoot op allerlei terrein veelzijdig actief is ( van oncologie-therapeute tot agro-founder en Klein Gelukambassadrice Roerdalen etc)
…ook zij haar zakenrelaties (oa ook via Linkdin) op de actie wees,en zo een hele hoop collega’s en volgers ea “warm” wist te krijgen voor dit doel. Bianca was er van meet af aan van overtuigd dat deze aktie voor Maikel zou slagen! Ook hulde voor Bianca!
…dat de milde gevers, en ook wij als Posters Journaal , trots zijn op deze sympathieke steun-actie voor een Posterholtenaar en iedereen feliciteren met het succes: een mooi voorbeeld van naastenliefde, medemenselijkheid en gemeenschapszin : waar ook anno 2019 een relatief kleine gemeenschap groot in kan zijn!, zo noemde iemand in mijn omgeving het. En dat is het ook!
…dat uitgaanstip nummer 2 : het Cuypersweekend 2019 is komend weekeinde op 15 en 16 juni. Er zijn allerlei activiteiten in het Cuypershuis Roermond (museum Andersonweg) en ook op diverse “Cuypers-projecten” in de regio ( zie uitgebreide info op www.cuypershuis.nl )
…dat een van de projecten Pierre Cuypers was kasteel Aerwinkel .
…dat Kasteel Aerwinkel in Posterholt voor het eerst genoemd werd in 1544, en was waarschijnlijk een hoeve. In 1854 werd het huidige landhuis gebouwd door Pierre Cuypers in opdracht van ( de Belgische zakenman P.M. Geradts, de vader van de latere burgemeester Jules Geraeds
…dat bij het landhuis lmeer gebouwen liggen die de status hebben van rijksmonument, waaronder een oude schuur en een badhuisje. De tuin en de omgeving zijn gratis te bezoeken.
…dat we besluiten met Posters dialect: veur eemes de hood aafnumme ( = compliment uitdelen n); dae is neet van gister ( = hij is slim, goed op de hoogte); doon mig de deurre van ut ei mer doer es ze dur geis bakke ( = maak de eidooier maar stuk bij het bakken van het ei) .
(Copyright en samenstelling: Jacques Biermans).Posted in: algemeen, roerdalen, roermond