porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 26, 2014 1:06 pm Lees verder →

Wist u… (week 26): (herhaling wat verdienen voetbalprofs..)

Wist u…

…dat we u voor de vakantie nog een waarschuwing willen meegeven, en die is al eens eerder gemeld, maar we willen er toch nog even op wijzen
…dat die betrekking heeft op uw paspoort of identiteitsbewjs, of beter gezegd een kopie daarvan
…dat wanneer u van uw documenten een kopie moet laten maken of afgeven bij het inschrijven aan de balie van een hotel, camping, ressort enz zet dan op de kopie met duidelijke letters : “kopie”
…dat u verder het burgerservicenummer dat er ook op staat onzichtbaar maakt door het op de kopie goed door te strepen
…dat er nog een tip bij komt: vraag de kopie bij het uitchecken terug (kunt u die ook nog eens gebruiken)
…dat zo fraude voorkomen wordt door derden
..dat we onze WK-serie van de best vermogende Oranje-spelers deze week vervolgen (vorige week de eerste 10 gepubliceerd)
…dat op plek 11 staat Ryan Babel (27), met een spaarbankboekje van 7 miljoen euro en hij had wellicht wat hoger op deze lijst gestaan als hij zijn contract met TSG Hoffenheim niet had afgekocht. Hij koos vorig jaar om financiële redenen voor Kasimpasa.

…dat plaats 12 bezet wordt door Ibrahim Afellay (28), met een vermogen van 6 miljoen euro; hij was grootverdiener bij PSV en in de afgelopen jaren heeft hij bij Barcelona, naar verhouding, ook goed geld verdinend..

..dat Royston Drenthe (27 ) op plaats 13 komt met een vermogen van5 miljoen, maar hij heeft de beste jaren als linkspoot wel gehad; thans speelt . hij in de Championship voor Reading, waar het inkomstentechnisch ook beter is dan in Nederland.

…dat de eerste doelman op plaats 14 komt Tim Krul (26); hij is met een vermogen van 5 miljoen best grootverdiener en na zijn eerste professionele contract met Newcastle United volgden nog twee nieuwe verbintenissen. Als eerste keeper van een leuke Premier League-club verdient hij goed.

…dat Maarten Stekelenburg (31) op 15 staat met een vermogen van 5 miljoen; zijn verblijf bij AS Roma was geen onverdeeld succes en met Fulham degradeerde hij uit de Premier League. Geld maakt niet gelukkig, zo weet ook deze doelman, die eigenlijk de beste van Nederland behoort te zijn

…dat op 17 de niet geselecteerde Gregory van der Wiel (26) staat met een vermogen van 5 miljoen euro; de verdediger toucheert elke maand drie ton bij Paris Saint-Germain en daar zal menig collega jaloers op zijn. Zijn uitgebreide wagenpark heeft echter ook wat gekost.

..dat op plaats 18 Eljero Elia (27) prijkt, met 4 miljoen euro spaargeld; hij verdiende grof geld bij Hamburger SV en Juventus en zal bij Werder Bremen ook wel elke maand meer dan goed kunnen rondkomen maar de aanvaller geeft ze ook graag uit

..dat plek 19 staat: Urby Emanuelson (27), ook met 4 miljoen vermogen en met een jaarsalaris van 1,1 miljoen euro is hij een van de kleine jongens bij AC Milan. De veelzijdige linkspoot heeft een aflopend contract in het San Siro.

.
..dat plaats 20 is vor Jeremain Lens (26), met 4 miljoen euro vermogen; de rappe aanvaller leek op weg naar de Premier League, maar koos er uiteindelijk voor om bij Dynamo Kiev leuk te gaan verdienen.

..dat op plaats 21 staat de onfortuinlijke Kevin Strootman (24), met een vermogen van 4 miljoen. Bij AS Roma staat de middenvelder voor twee miljoen euro per jaar op de loonlijst.

…dat als nummer 22 komt Ron Vlaar (29) binnen met een spaarbankboek van 4 miljoen; de verdediger maakt in het tenue van Aston Villa deel uit van het vermogende clubs i. Engeland. Door zijn echtscheiding staat hij echter niet hoog in deze lijst van rijkaards.

…op plaats 23 komt Jonathan de Guzman (26), met 3 miljoen euro vermogen; hij verliet Feyenoord voor de leuke honoraria in Spanje, kreeg een mooi bedrag aan tekengeld van Real Mallorca en staat voor een flinke vergoeding op de loonlijst van Villarreal.

…dat het Weetje –van-de-week net als vorige week gaat over de gezonde en mindere gezonde vetzuren
…dat we de gezonde vorige week meldden en even herhalen: de gezondste: meervoudig onverzadigd in noten, zaden en vette vis en enkelvoudig in oliefolie
,,,dat de vetzuren die minder gezond zijn , zijn de zogenaamde verzadigde vetzuren : die zitten in alle dierlijke producten als vlees, eieren en zuivelproducten, zoals braadboter

…dat we besluiten met Posters dialect: ); awwe petiek (= troep); trae vanne trap (= traptrede); blamaasj make ( = een flater slaan);de sjuunse kantj (=schuine zijde), eine sjuunsmarcheerder ( = iemand die het niet zo nauw neemt met normen en waarden).

(Copyright en samenstelling: Jacques Biermans)

=============================

=======================Posted in: Geen categorie