porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 25, 2015 12:16 pm Lees verder →

Wist u…(week 26 in 2015)

…dat vanwege de samensmelting van beide clubs al deze teams uit zowel spelers van Vlodrop als van PSV’35 zullen bestaan.
…dat (uiteraard) het eerste elftal van PSV’35/VV Vlodrop de plaats overneemt van het eerste elftal van PSV’35 in de 3e klasse!; het huidige eerste elftal van PSV’35 ziet de volgende spelers vertrekken: doelman Job Wilms gaat terug naar zijn oude nest VV St. Joost, Christoph Houben en Dean Janssen gaan terug naar SVH’39. Nieuwelingen bij het eerste elftal zijn keeper Siem Nijssen van SVC 2000 en Laszlo Kothmann van SHH.
…dat het tweede elftal van PSV’35/VV Vlodrop de plaats zal overnemen van het tweede elftal van PSV’35 in de 3e reserveklasse; het huidige tweede elftal ziet Joost Vink vertrekken naar HEBES.
…dat de nieuwe hoofdtrainer van de fusieclub Michel van Bezel -tot nu trainer van VV Vlodrop – is en hij heeft aangegeven dat hij het tweede elftal vooral ziet als kweekvijver voor het eerste elftalen en dat jeugdige spelers de kans in het tweede elftal moeten krijgen.
…dat het derde elftal van PSV’35/VV Vlodrop eigenlijk een nieuw elftal is, dat ingeschreven is in de 4de reserveklasse.
…dat de eerste drie elftallen van PSV’35/VV Vlodrop tweemaal in de week gaan trainen en zullen prestatief gaan voetballen; het vierde en vijfde elftal trainen op vrijdagavond en zullen recreatief blijven voetballen
…dat het huidige derde elftal van PSV’35 het vierde elftal van PSV’35/VV Vlodrop wordt en zal in de 6e reserveklasse acteren
…dat het huidige vierde elftal van PSV’35 wordt komend seizoen het vijfde elftal van PSV’35/ VV Vlodrop en zal ook in de 6e reserveklasse uitkomen.
…dat het dameselftal zal het huidige elftal van VV Vlodrop zijn. Uiteraard zijn ook dames uit Posterholt van harte welkom om zich bij deze groep aan te sluiten. Bij voldoende interesse is het mogelijk om nog een tweede damesteam in te schrijven. Geïnteresseerden kunnen informatie aanvragen via de mail: [email protected]
…dat bij het kruispunt van de Kruisweg en de Kluisweg ( oppe Varsj ) in Posterholt kort na de Franse bezetting, rond het jaar 1830, een kruisbeeld is geplaatst
…dat dit werd omgeven door 3 Lindebomen en het beeld heeft naast een historische waarde ook een enorme emotionele waarde.
…dat het kruisbeeld enkele keren is gerestaureerd en zorgvuldig onderhouden werd
…dat in de nacht van zondag op maandag vorige week is het corpus van het houten kruis gestolen.
…dat dat schandalig is en afgelopen weekeinde in er op het Posters Journaal, het Roerdal Journaal op internet net als op Facebook een foto van vóór en een foto van na deze diefstal is verschenen
…dat de gemeente Roerdalen aangifte van deze diefstal heeft gedaan en wie meer weet, kan zijn info kwijt bij de politie.
…dat er in Roerdalen weer zg Dorpsgesprekken Krachtige Dorpen komen waarbij elke inwoner, die interesse heeft, welkom is
…dat namelijk de rol van de gemeente Roerdalen op het gebied van jeugd, werk en inkomen en Wmo de afgelopen tijd flink is veranderd ( net als in alle andere gemeenten in Nederland).
…dat de filosofie daarbij is dat de gemeente steeds meer werkt vanuit de gedachte ‘zorgen dat’ in plaats van ‘zorgen voor’.
…dat daarbij vragen centraal als: Hoe gaat het in uw dorp? Wat heeft u persoonlijk gemerkt van de veranderingen? Wat gaat er goed en wat kan er beter?
…dat de Dorpsgesprekken met de wethouders Den Teuling en Cuijpers in elke kern zijn en telkens om 19 uur beginnen met een kopje koffie met om 19.15 uur is de start en om 21.30 uur is het einde.
…dat de de data zijn: maandag 29 juni Posterholt in Sporthal De Wiee, dinsdag 30 juni Herkenbosch in het Dr. Biermanshuis, dinsdag 7 juli Sint Odiliënberg in De Roerparel, donderdag 9 juli Vlodrop in Zaal Roerzicht, dinsdag 14 juli in Montfort Biej de Vogel, woensdag 15 juli iMelick in het Apollocentrum
…dat meer info te krijgen is bij de afd. communicatie van de gemeente, tel.538888 of per mail: [email protected]
…dat we besluiten met Posters dialect: omkiepe (= omvallen omgooien), peigere (= dood gaan), dem is ‘ t hert euversjtulp ( zijn hart begaf het: hij stierf), kuume ( = kreunen van inspanning), sjtiepe op eemis (= steunen op iemand), sjtave (= met grote stappen lopen), op dem hub ig ein sjans op kepotgehauwd (= met hem heb ik heel wat te stellen gehad), kieke wiej onwies(= raar staan te kijken).

(Copyright en samenstelling:Jacques Biermans)Posted in: politie, roerdalen