pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 6, 2014 6:48 am Lees verder →

Wist u week 37??

…dat er volgens het
Arbeidsrecht nieuwe regels gelden bij een arbeidscontract vanaf 1 juli 2014
…dat er dan een wijziging is in de wetgeving van arbeidsovereenkomsten voor werknemers die een nieuw arbeidscontract tekenen bij hun huidige werkgever of bij een nieuwe werkgever.
…dat er vanaf 1 juli as namelijk in een contract van 6 maanden of korter geen proeftijd meer mag worden opgenomen: tot dan was dat nog 1 maand.
…dat verder bij een tijdelijk contract de medewerker een maand vantevoren geinformeerd moet worden of zijn contract wel of niet verlengd wordt; dit geldt niet voor contracten korter dan 6 maanden en tot nu mocht dat nog op de dag voordat het contract eindigt.
…dat een verdere verandering is:je mag nog maar 3 tijdelijke contracten krijgen in een periode van twee jaar maar tot 1 juli was dat een periode van 3 jaar.
…dat er nog een wijziging is: nadat je drie tijdelijke contracten hebt voltooid, verandert de onderbreekperiode in zes maanden en na die zes maanden kan je ex-werkgever je wederom drie contracten in twee jaar aanbieden ( tot 1 juli was die onderbreekperiode drie maanden).

Arbeidsrecht: regels nieuw arbeidscontract vanaf 1 juli 2014Posted in: Geen categorie