pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 10, 2014 12:50 pm Lees verder →

Wist u..(week 50 in 2014)

….dat de de ledenvergaderingen van zowel VV Vlodrop als PSV’35 uit Posterholt hebben unaniem ingestemd met een fusie van beide voetbalclubs
… dat er echter een voorbehoud is gemaakt: de gemeente moet de toezegging doen het Posterse sportpark op te knappen, want dat wordt de thuisbasis van de fusievereniging
…dat het sportpark namelijk niet voldoende veilig is en thans niet is ingericht om deze fusievereniging te huisvesten.
…dat wethouder Den Teuling heeft toegezegd dat hij hierover medio januari uitsluitsel kan geven
…dat hij eerst een tussenevaluatie wil houden met alle clubs uit Roerdalen.
..dat wanneer de wethouder merkt dat een andere vereniging (lees in dit geval: VV St. Odiliënberg) wordt uitgesloten door de gezamenlijke keuze van VV Vlodrop en PSV’35, dan zal hij niet kunnen toezeggen dat ons sportpark wordt opgeknapt.
…dat beide fusieverenigingen uit Posterholt en Vlodrop zowel bij VV St. Odiliënberg als de wethouder aangegeven, dat VV St. Odiliënberg welkom is om zich aan te sluiten.
…dat VV St. Odiliënberg echter op dit moment nog geen keuze kan maken en om de vaart erin te houden heeft St. Odiliënberg onlangs een aparte commissie opgericht, die in januari meer duidelijkheid zal kunnen geven.
…dat PSV in de nieuwsbrief zegt: “Het moge duidelijk zijn dat wij een patstelling bereiken indien er medio januari geen duidelijkheid wordt verschaft door de wethouder. Wij zijn dan ook zeer benieuwd op de reacties van zowel VV St. Odiliënberg als de wethouder”.
…dat woensdagmiddag 10 dec. van 14 tot 20 uur in het KA-huis een gratis Kerstmarkt is waarop iedereen welkom is
…dat er allerlei dingen te koop zijn en men kan er ook wat nuttigen: de opbrengst is voor het goede doel : Serious 3FM Request (Glazen Huis))
…dat we nieuws lezen op het Gezondheidsformum
…dat een hoge inname van yoghurt samen lijkt te hangen met een lager risico op het ontwikkelen van diabetes type 2
…dat dat blijkt uit een grootschalig onderzoek uitgevoerd aan de Harvard School of Public Health.
…dat wetenschappers de gegevens van drie studies verzamelden waar de medische historie en leefstijlgewoonten van gezondheidsprofessionals langdurig werden gevolgd. …dat bij deze onderzoeken ruim 50.000 artsen, tandartsen en dierenartsen en ongeveer 250.000 verpleegsters werden gevolgd.
…dat gedurende de drie onderzoeken 15.156 mensen de diagnose diabetes type 2 kregen
…dat de onderzoekers na het uitsluiten van toevalligheden een verband vonden tussen veel yoghurt eten en een lager risico op het ontwikkelen van diabetes type 2.
…dat hieruit bleek dat 28 gram yoghurt per dag eten gepaard ging met een 18 procent lager risico op de aandoening.
…dat eerdere onderzoeken suggereerden dat de calcium, magnesium en bepaalde vetzuren in zuivelproducten voor dit verlaagde risico zorgen: ook die dragen bij aan het goede beeld: probiotische bacteriën in yoghurt verbeteren de vetprofielen en antioxidanten in het lichaam van diabetes type 2-patiënten, aldus meldt BMC Medicine.
…dat het Weetje-van-de-week gaat over de digitale routeplanner
…dat het namelijk sinds 28 oktober het mogelijk is online fiets-, wandel-, mountainbike-, ruiter- en autoroutes te plannen op de website www.vvvmiddenlimburg.nl
…dat op deze homepage de bezoeker een directe link naar de routeplanner vindt, waarop de diverse routes beschikbaar zijn (nu al ruim 100)
…dat op de routeplanner de bezoeker op basis van het knooppuntensysteem een eigen route kan samen stellen n gekoppeld aan deze routes kan men op voorhand bezienswaardigheden of horeca-voorzieningen langs de route bekijken.

…dat we besluiten met Posterholts dialect: hae haet de boks aan ( = hij deelt de lakens uit); get aansjiere (= iets aan trekken); dae uut zig neet ( = hij zegt niks); dem brink ze neet van de wies (= je kunt hem niet van zijn standpunt afbrengen); opsjwulle (= op zwellen, dikker worden); van det aete mot ig mig sjudde (= dat maal of eten verafschuw ik); loetsje (= sabbelen); loetsj (= speen); det kindj loetsj nag altied( = dat kind duimt nog steeds).(

Copyright en samenstelling: Jacques Biermans)
=======NPosted in: roerdalen