pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 15, 2014 4:22 pm Lees verder →

WK 2014: Vier jonge Oranjespelers haken voorlopig niet af….

Roerdalen – Vier jonge Oranje-spelers (Vilhena,Rekik, Promis en Boëtius) die allemaal deel uitmaken van de voorlopige WK-selectie, sluiten aan bij Jong Oranje. Dit betekent niet dat ze afvallen voor het WK.

De beloften bereiden zich voor op de EK-voorrondeduels met Schotland (28 mei) en Luxemburg (3 juni).
Het gaat om:
Vilhena voegde zich vandaag, donderdag al bij Jong Oranje-coach Albert Stuivenberg. Boëtius, Rekik en Promes vertrekken later op donderdag naar Doorwerth, waar de beloften trainen.

Promes, Boëtius en Rekik debuteerden eerder dit jaar in het Nederlands elftal in de oefeninterland tegen Frankrijk, Vilhena kwam nog niet uit voor Oranje.

Het Nederlands elftal werkte donderdagmiddag een oefensessie af in Hoenderloo. Voor het eerst waren daarbij ‘buitenlandse’ internationals als Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar aanwezig.

Oranje was niet compleet. Rafael van der Vaart is met Hamburger SV nog verwikkeld in promotie-/degradatieduels en meldt zich pas later bij Van Gaal. Hetzelfde geldt voor Arjen Robben, die zaterdagavond de Duitse bekerfinale speelt met Bayern München.Posted in: roerdalen