pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2014 2:15 pm Lees verder →

WK voetbal: Bild: Spanje door Oranje afgeranseld…”; kranten : Nederland ineens bij favorieten

Roerdalen -De 5-1 zege van Oranje op Spanje in de pers:
‘Vernedering’, ‘klap om de oren’ en ‘nachtmerrie’ waren de trefwoorden in de Spaanse media die het openingsduel van de titelverdediger in Brazilië karakteriseerden.

Sportkrant Marca sprak van ”een mondiale vernedering” en ”een ramp om zo te beginnen. De wereldkampioen is te kijk gezet door Nederland in een spectaculaire tweede helft van Robben en co. Cadeautjes van Casillas en de defensie, tactische blunders in combinatie met de wissels zorgden voor een schandalig scoreverloop: 1-5. Gauw vergeten.”

Dagblad AS pakte uit met de ”ergste nachtmerrie van de kampioen”. De krant prees de messcherpe counters en de doelpunten van Van Persie en Robben. ”Nederland steeg boven zichzelf uit na de goal door die dubieuze penalty voor Diego Costa.”

Mundo Deportivo vond dat Oranje de titelverdediger een oorvijg van jewelste had gegeven. Ook volgens Sport had het Spaanse elftal een vreselijke nachtmerrie meegemaakt. ”Slechter kan bijna niet. Spanje is het WK begonnen met een nederlaag die zijn weerga niet kent. Wat heeft Nederland wraak genomen voor de finale van 2010.”

Dagblad El Pais was van mening dat de defensie van de ‘Roden’ zo lek was als een mandje. ”De slechtste start in de historie.” El Mundo vond het ”belachelijk om zo te beginnen. In de tweede helft liep het Nederlands elftal, met Robben als aanvoerder, de Spaanse verdedigers aan alle kanten voorbij.”

Titelfavoriet

Ook buiten Spanje heeft men met verbazing naar de historische zege van Oranje gekeken. De BBC noemt de comeback ‘één van de grootste schokken in de historie van het WK’. De Engelse omroep bombardeert de ploeg van Van Gaal bovendien direct tot één van de titelfavorieten. ”Het resultaat tegen Spanje zal voor schokgolven in de gehele voetbalwereld zorgen.”

Ook onze buurlanden zijn louter positief over de prestatie van het Nederlands elftal. ‘Wervelend Nederland leert wereldkampioen Spanje’ lesje kopt Sporza.

Bild richt de aandacht vooral op Robben. ‘Robben neemt wraak op Spanje’, schrijft het Duitse dagblad. ”De wereldkampioen is afgeranseld.”Posted in: roerdalen