pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 1, 2014 1:46 pm Lees verder →

WK Voetbal: Braziliaanse R-Madridspeler: Spanje nog steeds beste…

Roerdalen – Marcelo ziet regerend wereldkampioen Spanje als de grote favoriet voor het WK in Brazilië. De Spanjaarden gingen vorig jaar zomer hard onderuit tegen Brazilië.

In de finale om de Confederations Cup stonden gastland Brazilië en Spanje tegenover elkaar. De Goddelijke Kanaries bleken in eigen land veel te sterk voor de wereldkampioen en doorbraken de Spaanse hegemonie met een 3-0 zege. Brazilië wordt door veel kenners gezien als de torenhoge favoriet voor het WK komende zomer.

Het thuisvoordeel, met de steun van de supporters en het feit dat de spelers gewend zijn aan het klimaat, zou weleens tot de zesde wereldtitel voor Brazilië kunnen leiden. Real Madrid-verdediger Marcelo wil voor de start van het toernooi in eigen land wat van de immense druk op de schouders van Brazilianen afschuiven richting titelhouder Spanje.

Dankzij God
“Ik vind Spanje nog steeds het beste team van de wereld. Dat is niet veranderd nadat wij hen versloegen tijdens de finale van de Confederations Cup. Ze zullen ons wel respecteren, hoewel ze dat daarvoor ook deden”, aldus de linksback van Real Madrid, die bij Spanje ploeggenoten als Iker Casillas, Xabi Alonso en Sergio Ramos tegenkomt.Posted in: roerdalen