By mei 29, 2014 7:32 pm Lees verder →

WK Voetbal: Duitsland, Brazilië en Argentinië favoriet

Roerdalen – Nog twee weken en dan begint het WK 2014 in Brazilië. De favorieten zijn al lang duidelijk. Brazilië en Argentinië hunkeren naar een WK-titel, net als het sterke Duitsland.

Zeven keer eerder was het WK voetbal in een van de Amerikaanse continenten: in Argentinië, Mexico, de Verenigde Staten enzovoorts. En nooit wist een Europees land een van die toernooien te winnen. Het lijkt nu zoals altijd een strijd te worden tussen Zuid-Amerika en Europa.

Brazilië is als organisator en vijfvoudig wereldkampioen natuurlijk de grote favoriet. De ploeg is sterk als altijd, maar heeft dus wel spelers als Kaká en Ronaldinho thuisgelaten. Bondscoach Scolari zet Neymar in als zijn grootste troef. Unibet heeft een notering van 4.00 op de zesde WK-titel ooit voor Brazilië.

Vlak achter Brazilië staat de buurman en tweevoudig wereldkampioen Argentinië. Zij hopen dat Lionel Messi eindelijk kan schitteren en het land na 1986 weer eens een wereldtitel schenkt. Unibet geeft Argentinië een goede kans met een notering van 5.75.

Achter Brazilië en Argentinië staan de sterkste Europese landen. Duitsland was de afgelopen drie WK’s telkens goed voor minimaal de halve finale. Die Mannschaft is erg sterk en ik verwacht veel van ze. Nu inzetten op een titel voor Duitsland levert nog 6.50 keer je inzet op. Een plek bij de top-drie staat op 2.80.

Nog achter Duitsland staat regerend Europees en wereldkampioen Spanje pas. De mannen zijn weer een paar jaartjes ouder en staan nu op 7.50 om een tweede WK op rij te winnen. De eerste outsider is het verrassend sterke België. Een eerste WK-titel van de Rode Duivels staat op 18.00.

Zet nu in op het WK 2014. Wed ook live via je mobiel op Unibet.Posted in: roerdalen