pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 11, 2014 10:03 am Lees verder →

WK voetbal: Janmaat vindt kritiek op Van Gaal vaak onterecht

Roerdalen – Aan de kwaliteiten van Louis van Gaal als trainer twijfelt vrijwel niemand, maar over het gedrag van de bondscoach van het Nederlands elftal is niet altijd iedereen even positief. Daryl Janmaat, die onder leiding van Van Gaal uitgroeide tot basisspeler in Oranje, is evenwel van mening dat de toekomstig trainer van Manchester United bij tijd en wijle onterechte kritiek moet incasseren.

De rechtsback van Feyenoord herinnert zich nog hoe Van Gaal een gesprek met hem aanknoopte, toen het interlanddebuut van Janmaat in september 2012 tegen Turkije op een mislukking uitliep. “Hij zei dat ik een tweede kans zou krijgen. Ik denk dat hij een heel lieve man is, met een heel goed hart”, tekent Helden op uit de mond van de 24-jarige vleugelverdediger.

“Hij is ook streng, direct, daar houd ik van. Hij kan keihard doorselecteren, maar dat vraagt het topvoetbal nou eenmaal van een coach”, weet de zestienvoudig Oranje-international, die Van Gaal in bescherming neemt. “Ik denk dat hij niet krijgt wat hij verdient van de media, die pakken hem af en toe te hard aan. Het is geen toeval dat de meeste spelers met hem weglopen. Als trainer is hij fantastisch.”Posted in: roerdalen