pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 5, 2014 8:01 am Lees verder →

WK voetbal: Kan weinig overtuigend Oranje nog wel potje breken?

Roerdalen – Ook in het laatste oefenduel voor het WK in Brazilië heeft het Nederlands voetbalelftal niet de indruk achter gelaten tot de beste ploegen van de wereld te behoren.
De ploeg van Van Gaal heeft weliswaar individuele klasse maar is geen team, geen ge-oliede machine.
Het is nu zeer de vraag of Oranje met deze speelwijze (eerder bet onwennige 5-2-3 en nu 4–3-3 systeem) verder komt dan de groepsfase en misschien al na 3 duels vroegtijdig de koffers moet pakken en deze keer geen potje kan breken.

Het werd 2-0 tegen Wales maar vraag niet hoe middelmatig deze tegenstander voetbalde.
We leren elke dag bij, zo zei Van Gaal vorige week nog na de magere Ghanese 1-0 oefenwinst.
Gevreesd moet worden dat hij zijn gewijzigd leerproces te laat heeft ingezet en de leerlingen wel willen maar op zo’n korte termijn niet beter kunnen.
De “leraar” zou wel eens voor de tweede keer als bondscoach kunnen falen, maar wel een echt goede clubtrainer kunnen zijn wanneer hij elke dag,weken,maanden met zijn leerlingen bezig kan zijn. Dat heeft hij als clubtrainer bewezen.
Hoe dan ook, aan de andere kant moet ook ene Louis van Gaal moet zijn beperkingen kennen en is hij in gedachten , na deze ook voor hem ongetwijfeld teleurstellende oefenduels, al een beetje met zijn volgende miljoenenjob bij Manchester United bezig…
Of heeft hij iedereen zand in de ogen gestrooid? Van Gaal kennende weet je het maar nooit…Posted in: roerdalen