pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 8, 2014 7:11 pm Lees verder →

WK voetbal: Portugal wint nip

Roerdalen – Portugal heeft de vriendschappelijke krachtmeting met Mexico, dat eveneens aan het WK in Brazilië deelneemt, op het laatste moment in winst omgezet. Zonder Cristiano Ronaldo, Pepe en Raul Meireles greep de ploeg van Paulo Bento in de blessuretijd de winst: 0-1. Een hard gelag voor Mexico, dat komende vrijdag al zijn eerste groepswedstrijd tegen Kameroen afwerkt.
Portugal kwam vorige week zonder Ronaldo al niet verder dan een 0-0 remise tegen Griekenland en dat leek ook de eindstand in het duel met Mexico te worden. Een krachtige kopbal van Bruno Alves in de extra tijd gaf echter de doorslag: 0-1. In aanvallend opzicht waren Eder en Nani onzichtbaar. Bij Mexico werd Javier Hernandez naar de bank verwezen. Giovani dos Santos en Uribe Peralta maakten echter niet de indruk dat zij de aanvallers zullen zijn die het verschil gaan maken.

Japan en Zambia maakten er vrijdagavond lokale tijd wel een spektakel van. Yoshito Okubo zorgde er in blessuretijd voor dat de vriendschappelijke ontmoeting niet in 3-3 eindigde. Japan, dat over precies een week tegen Ivoorkust speelt, kwam met 0-2 achter te staan, maar Keisuke Honda, Shinji Kagawa en weer Honda zorgden voor een tussenstand van 3-2. Tiener Lubambo Musonda maakte vlak voor tijd de gelijkmaker. Een krachtig schot van Okubo was echter doorslaggevend.Posted in: roerdalen