pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 29, 2014 12:36 pm Lees verder →

WK Voetbal: Spaanse oud-keeper Reina: verschil teams steeds kleiner…

Roerdalen – Het onderlinge niveau tussen teams neemt af; Pepe Reina denkt dat het kwaliteitsverschil in het profvoetbal tussen Spanje en andere landen minder groot is dan voorheen.

De laatste drie eindtoernooien werden gewonnen door de Spanjaarden, maar tijdens de Confederations Cup werd de ploeg vorig jaar teruggewezen door Brazilië. Het gastland won de finale met liefst 3-0. De vraag is daarom of Spanje komende zomer wel de grootste favoriet is voor de eindzege.

“We gaan proberen om opnieuw kampioen te worden, maar we weten dat het opnieuw heel lastig wordt”, zei reservekeeper Pepe Reina tegen De krant AS. “Andere teams komen steeds dichterbij en het wordt daardoor steeds moeilijker.”

Bakermat
Reina maakte deel uit van de Spaanse selectie die de afgelopen drie eindrondes telkens succesvol was. De routinier kijkt extra uit naar het komende WK. “Dit WK is een beetje een obsessie voor mij. We spelen dan namelijk in de bakermat van het voetbal.”

Spanje begint het WK op vrijdag 13 juni tegen het Nederlands elftal. In de tweede speelronde (woensdag 18 juni) staat de titelverdediger in Rio de Janeiro tegenover Chili. De laatste poulewedstrijd tegen Australië is op maandag 23 juni.Posted in: roerdalen