porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 7, 2014 10:29 am Lees verder →

WK voetbal : Zware blessure Reus : wel of niet….

Roerdalen – Over enkele uren zal de Duitse voetbalbond (DFB) bekendmaken hoe ernstig de enkelblessure van Marco Reus is en of de aanvaller wel of niet in het vliegtuig stapt naar Brazilië, waar komende donderdag het WK van start gaat. Reus liep vrijdagavond in de oefeninterland tegen Armenië (6-1 winst) een blessure aan zijn linkerenkel op: hij wist meteen dat het mis was.
Reus werd in de rust naar het ziekenhuis gebracht. De DFB maakte in de nacht van vrijdag op zaterdag bekend dat de Duits international met een scheurtje in de enkelband kampt. “Helaas hebben geen goed nieuws over Marco Reus”, zo luidt het statement. “Hij heeft een scheurtje in de enkelband van zijn linkerbeen opgelopen. Verdere informatie volgt nog.”

De DFB maakt zodoende nog niet bekend hoe ernstig de blessure van Reus is en of bondscoach Joachim Löw er in samenspraak met de technische staf ervoor heeft gekozen om de aanvaller van Borussia Dortmund wel of niet mee te nemen. Voor een dergelijke blessure staan normaliter enkele weken. Duitsland sluit de groepsfase van het WK op 26 juni af.Posted in: roerdalen