pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 19, 2013 7:57 am Lees verder →

Woede-uitbarsting om rode kaart: snijwond Erik Pieters na inslaan ruit catacomben PSV

Roerdalen/Eindhoven – Profvoetballer
PSV’er Erik Pieters is zijn rentree vrijdagavond allesbehalve succesvol begonnen. De verdediger kreeg in de 67e minuut een rode kaart in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Hij maakte zich daar zo kwaad over, dat hij een ruit van de catacomben vernielde en daarbij een snijwond opliep aan zijn hand. Mogelijk is daar zijn slagader bij geraakt. Hij is op een brancard afgevoerd naar een ziekenhuis en daar direct geopereerd.
Aldus meldt Omroep Brabant.
Scheidsrechter Higler bedacht zich geen moment toen Pieters een overtreding maakte op Benson van PEC Zwolle. De PSV’er kon een woede-uitbarsting niet onderdrukken en trapte na zijn afgang van het veld een deur in. Daarna ramde hij een ruit van de catacomben in. Daarbij liep hij een snijwond aan zijn hand op. De ruit is besmeurd met bloed. Ook in de gang zouD een bloedspoor te zien zijn.

Rentree
Voor Pieters was het vrijdagavond zijn rentree. Voor het eerst sinds zijn voetblessure die hij in april vorig jaar opliep. Medespeler Mark van Bommel begrijpt zijn frustratie: “Ik weet wat Erik er allemaal voor heeft moeten doen om weer helemaal fit te worden. Als je dan in je eerste wedstrijd voor eigen
publiek uit het veld wordt gestuurd, begrijp ik dat je even gefrustreerd bent.”

Trainer Dick Advocaat heeft de actie van Pieters afgekeurd. “Ik heb zijn reactie op het veld gezien, die kon niet. En zijn gedrag erna was natuurlijk ook niet goed”. De wond aan zijn onderarm moest operatief worden gehecht. Pas na de operatie zal er meer duidelijkheid komen over de ernst van de verwonding.

Onrespectvol
De KNVB zegt geen reactie te kunnen geven op het voorval. “Maar natuurlijk wijzen wij iedere vorm van onrespectvol spel af”, zegt een woordvoerster vrijdagavond. PEC Zwolle wist PSV te kloppen: het werd 3-1.

Grappen en grollen
Op Twitter krijgt Pieters via zijn twitteraccount @_Erik_Pieters_ veel boze reacties. “Hij kreeg twee keer rood: 1 kaart, 1 ruit”, “De terugkeer van Pieters liep duidelijk uit de hand” en “Bloed, zweet en ramen” grappen twitteraars.Posted in: roerdalen