pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 7, 2017 1:04 pm Lees verder →

Wolfsburg spendeert miljoenen….

Roerdalen – VfL Wolfsburg heeft een deel van de inkomsten van de transfer van Julian Draxler naar Paris Saint-Germain aan de komst van Yunus Malli besteed. De Bundesliga-club maakt donderdag via de officiële kanalen melding van de komst van de aanvaller, die voor een bedrag van 12,5 miljoen euro de gelederen van FSV Mainz 05 verlaat.

Malli, 24 jaar, heeft zich tot de zomer van 2021 aan Wolfsburg verbonden. De aanvaller, die nummer tien gaat dragen, onderging tijdens het trainingskamp in Spanje een medische keuring en zal vrijdag aan de media worden voorgesteld. “Hij is een absolute teamspeler”, zo stelt sportdirecteur Olaf Rebbe, die eerder al de komst van Riechedly Bazoer van Ajax bewerkstelligde.

Malli zag weliswaar het levenslicht in Duitsland en vertegenwoordigde diverse jeugdelftallen van Duitsland, maar koos voor een loopbaan als Turks A-international. Na verblijven bij VfL Kassel en Borussia Mönchengladbach maakte hij medio 2011 de overstap naar Mainz, waar hij op negentienjarige leeftijd debuteerde en uiteindelijk tot 129 Bundesliga-wedstrijden en 29 doelpunten kwam.

Lees meer op www.voetbalzone.nlPosted in: algemeen, roerdalen