pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 29, 2012 12:04 pm Lees verder →

Woninginbraken : preventie in regio Weert

Weert/Nederweert – De politie is, in het kader van het donkere dagen offensief, op donderdag 25 oktober begonnen met het houden van gerichte controles in de wijken waar veel woninginbraken plaatsvinden.

De politie start met deze controles op woninginbrekers omdat het weer vroeg donker is. Elk jaar opnieuw worden we geconfronteerd met woninginbraken in de donkere maanden van het jaar. Politie en justitie is er alles aan gelegen om inbrekers zo snel mogelijk op te pakken en achter slot en grendel te krijgen. Deze controles zullen de gehele winterperiode worden uitgevoerd.

De politie Limburg-Noord zet gericht personeel en middelen in om inbraken en overvallen tegen te gaan. Door preventief aanwezig te zijn, hoopt de politie mensen, die op het slechte pad zijn, af te schrikken. Uiteraard proberen ze op deze manier ook de pakkans te vergroten. Eén van de acties is het controleren van verkeer. Het gaat dan uiteraard niet om degenen met goede bedoelingen. Juist personen die al bekend zijn bij politie en justitie hebben de interesse van de politie. En uiteraard ook mensen die drugs, wapens of andere verboden zaken bij zich hebben.
Aan de controle werken meerdere diensten mee. Zo nemen de stadswachten,
vreemdelingendienst en het verkeershandhavingsteam deel aan de controles.

Verdachte situatie
Het voorkomen van woninginbraken is zeker zo belangrijk want voorkomen is beter dan genezen.
Ziet u iets verdachts in uw omgeving en vertrouwt u het niet, bel ons dan meteen op telefoonnummer 1-1-2. Dankzij uw tips kunnen wij mogelijk delicten voorkomen of daders te pakken krijgen. Twijfel niet of uw tip zinvol is, we hebben liever dat u een keer te veel belt! Heeft het geen haast of wilt u de wijkagent spreken, bel dan naar 0900-8844. Doet u liever anoniem uw melding? Bel dan de meldlijn Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.
Voor meer informatie en tips hoe u het woninginbrekers moeilijk kunt maken, zie www.waakvoorinbraak.nl
Samen met u kunnen we iets aan de woninginbraken doen: Samen sterk tegen inbrekerswerk!

Resultaat
De actie van afgelopen donderdag leverde de volgende resultaten op.
In de wijk Leuken op de Sportstraat werd een personenauto gecontroleerd waarbij in totaal 28,3 gram hennep werd aangetroffen in de personenauto. De verdachte werd ter plaatse gehoord en er zal een proces-verbaal worden
opgemaakt.

Twee agenten werden bij de controle in een wijk uitgescholden. Hierop
werd de verdachte staande gehouden en een proces-verbaal aangezegd ter zake belediging van een politieambtenaar in functie.

In de wijken werd door stadswachten gekeken naar de kwetsbare locaties met betrekking tot woninginbraken. Bij deze woningen werden de bewoners via flyers geïnformeerd over de aangetroffen situatie.Posted in: politie