pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 1, 2015 7:20 pm Lees verder →

Woningoverval in Velden met bedreigingen

Velden – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een woningoverval woensdagavond. Getuigen die informatie hebben worden verzocht om zich te melden bij de politie.

Rond 21.00 uur kreeg de politie melding van een woning aan de Ebberstraat, die door een meerdere personen zou zijn overvallen. Vermoedelijk vier a vijf personen wisten zich toegang te verschaffen tot de woning. Daarbij bedreigden zij de beide bewoners. De gemaskerde verdachten mishandelen de mannelijke bewoner, die later voor medische controle naar het ziekenhuis is overgebracht. De verdachten zijn in onbekende richting met een auto weggereden. Het is nog onduidelijk of ze ook goederen hebben buitgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bent u getuige geweest van deze woningoverval? En beschikt u over informatie die mogelijk waardevol is voor de politie? Dan kunt u deze informatie bij de politie melden. U kunt zelf contact met de politie opnemen via 0900 – 88 44. Wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.Posted in: politie