pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 16, 2014 1:29 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: 2 Doden bij enorme kettingbotsingen in Zeeland vanmorgen

Roerdalen – In Zeeland is vanmorgen een ware ravage ontstaan door verschillende kettingbotsingen op de A58, de snelweg die Eindhoven met Vlissingen verbindt. Tussen Goes en Middelburg is de snelweg in beide richtingen afgesloten. In totaal waren er ruim 150 auto’s betrokken bij de aanrijdingen in de dichte mist, volgens de NOS vielen er minsten twee doden. Tientallen ambulances zijn aanwezig of onderweg, aldus de politie.

De chaos op de snelweg is compleet: door de dichte mist is er nauwelijks zichtbaarheid. Bovendien proberen de voertuigen rechtsomkeert te maken via de vluchtstrook, waardoor de hulpdiensten vaak lopend naar de slachtoffers moeten. De verkeersdiensten roepen mensen daarom ook dringend op om de vluchtstrook vrij te laten.

Langs de snelweg zijn verschillende plekken ingericht waar de slachtoffers van de kettingbotsingen worden opgevangen, weet NOS. In totaal zijn al minstens 33 ambulances aangewezig of onderweg. De slachtoffers worden naar ziekenhuizen in de buurt gebracht, vooral naar het ziekenhuis in Goes. Een traumahelikopter is ingezet maar ook die heeft last van de mist.

Volgens een ooggetuige waren alle automobilisten verrast door de dichte mist. ‘Het leek wel een muur van mist’, vertelt EHBO’er ter plaatse Inge Geldof aan de NOS. ‘Het zich was minder dan vijftig meter en dan nog scheurden er auto’s voorbij. Plots moest iedereen op de remmen gaan staan, de rook stoof van de banden’, vertelt een man aan Omroep Zeeland.

Snelweg afgesloten, toeristen moeten regio mijden

De weg tussen Goes en Middelburg is in beide richtingen dicht. Rijkswaterstaat denkt dat de weg richting Bergen op Zoom nog een groot deel van de dag dicht blijft. Volgens Omroep Zeeland gaan de auto’s in de richting Bergen op Zoom keren met behulp van de brandweer. De auto’s zullen eerst worden gecontroleerd op schade, vervolgens mogen ze terug in de richting van Vlissingen.

In de richting van Middelburg wordt de weg eerder al vrijgegeven, meldt de VerkeersInformatieDienst (VID). De Nederlandse Rijkswaterstaat vraagt toeristen om de regio te vermijden. Op sommige plekken op de A58 was het zicht dinsdagochtend slechts 80 meter. De mist trekt langzaam op.Posted in: politie, roerdalen