By september 19, 2013 8:30 am 0 Comments Lees verder →

(www.roerdaljournaal.nl) Enquete Dagblad De Limburger: Nieuwe Liberale Partij Roermond scoort”

Roermond – De nieuwe partij van Jos van Rey in Roermond blijkt aan te slaan bij het publiek. Dat meldt Dagblad De Limburger vandaag, 3 dagen na de oprichting van de partij en afsplitsing van de VVD. Het gros van de VVD-stemmers zal, als nu gemeenteraadsverkiezingen in Roermond worden gehouden, stemmen op de nieuwe Liberale Partij van de van corruptie verdachte Jos van Rey. Zo meldt de krant prominent.

En vervolgt: “Dat blijkt uit een representatieve enquête, gehouden onder Roermondenaren door onderzoeksbureau OverheidinNederland.nl in opdracht van deze krant. Ook is duidelijk dat de Roermondenaren de in het afgelopen weekeinde door VVD-dissidenten opgerichte Liberale Partij direct omarmen. Maar liefst 23 procent van de ondervraagden geeft aan op Van Rey’s partij te stemmen als er nu verkiezingen zouden zijn. De VVD zou nog maar 8 procent van de stemmen krijgen. Gezamenlijk komen de twee recent afgesplitste partijen dus uit op 31 procent van de stemmen.

Bij de verkiezingen in 2010 stemde 33,5 procent van het Roermondse electoraat op de VVD.” Lees verder in Dablad De Limburger.Posted in: roermond