pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 10, 2017 4:44 pm Lees verder →

Zare straf voor Dortmund na vandalisme fans

Dortmund – De supporters van Borussia Dortmund misdroegen zich afgelopen zaterdag behoorlijk bij het thuisduel tegen RB Leipzig. Dat komt de club waarschijnlijk op een behoorlijke straf te staan. De Duitse aanklager wil dat de Südtribüne, ook wel bekend als die Gelbe Wand, tijdens de volgende competitiewedstrijd leeg blijft en eist een boete van 100.000 euro voor die Borussen.
Tijdens de wedstrijd tegen Leipzig werden door supporters beledigende spandoeken omhoog gehouden en waren er spreekkoren te horen. Voor de Duitse voetbalbond was het gedrag van de fans van Dortmund de druppel na eerdere incidenten in de wedstrijden tegen Mainz en Hoffenheim.
Overigens heeft de strafeis niks te maken met de schermutselingen buiten het stadion. Supporters van Borussia Dortmund vielen daar aanhangers van RB Leipzig aan en gooide met stenen, flessen en vuurwerk richting hen. Omdat deze incidenten buiten het stadion plaatsvonden, kan de Duitse bond daar geen straf voor opleggen. (zie ook www.voetbalzone.nl)Posted in: algemeen