pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 16, 2012 7:09 am Lees verder →

Zaterdag 10 nov Duurzame Dag in Roermond bij CitaVerde

Roermond – Ook in 2012 organiseert de Stichting RoerOm weer een Duurzame Dag (foto vorige editie). Deze keer is de Duurzame Dag op zaterdag 10 nov. in het gebouw van CitaVerde aan de Jagerstraat in Roermond. Van 10.00 – 16.00 uur.
Een dag waarop bedrijven uit de regio laten zien hoe burgers uit Roermond en omgeving zélf op het gebied van duurzaamheid zaken kunnen aanpakken. Ook de gemeente Roermond is op deze markt aanwezig.
Hoe maak je jezelf minder afhankelijk van het energiebedrijf door te investeren in zonnepanelen, windenergie of woningisolatie? Waar koop je producten die het milieu minder belasten?
Dit jaar belooft de informatiemarkt nog groter te worden dan in de voorgaande jaren. Dit jaar zal via de thema’s Hoofd, Hart en Handen, een heel diverse invulling van de informatiemarkt en bijbehorende workshops worden gezocht. Naast stands van bedrijven en organisaties zullen er workshops worden georganiseerd, lezingen worden gegeven en zullen opleidingen uit de regio op een kennisplein laten zien waar studenten duurzaamheid en aanverwante zaken terug vinden in de opleidingen op MBO/HBO en universiteit.
Datum: 10 november 2012
Tijd: 10.00-16.00uur
Plaats: Citaverde College aan de Jagerstraat in Roermond
Meer info: Duurzame Dag Roermond
De Duurzame Dag wordt georganiseerd door Stichting RoerOm. Deze stichting werd in 2011 opgericht. Bij de oprichting is de doelstelling als volgt geformuleerd Stimuleren, faciliteren en promoten van duurzame ontwikkelingenPosted in: roermond