pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 20, 2015 5:46 pm Lees verder →

Zaterdag 24 Jan in Susteren Alternatief LVK

Roerdalen/Susteren – Jean-Luc Groenteman is onlosmakelijk verbonden aan het Alternatief Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Hij is een van de grondleggers van dit evenement en sinds zijn overlijden in 2011 is de naam van de L1 programmamaker verbonden aan de beker die de winnaar van het ALVK in ontvangst mag nemen.
Omdat deze beker in eerdere edities soms daadwerkelijk maar soms ook symbolisch werd uitgereikt hebben de organisatoren van de 2015 versie van het ALVK, de Auwt Prinse Zöstere, besloten om Jean-Luc blijvend te eren door het ter beschikking stellen van een nieuwe Jean-Luc Groenteman bokaal die zijn naamgever eer aan doet.
Op zaterdag 24 januari a.s. zal deze wisselbokaal door Burgemeester Jos Hessels, die tevens de voorzitter van de Jury is, worden uitgereikt aan de winnaar van de verkiezing van het aller aller aller slechste vastelaovesleedje van Limburg.

Jury
De organisatie is trots en blij dat zij erin geslaagd is een jury samen te stellen die zonder meer in staat is een oerig vastelaovesevenement als het ALVK in de juiste banen te leiden. Naast Burgemeester Jos Hessels wordt de jury gevormd door niemand minder dan de Limburgse Tweede Kamerleden Dion Graus, Martijn van Helvert en Mark Verheijen. Op hen rust de zware taak om het allerslechste vastelaovesleedje te selecteren.
Het ALVK start om 13.11 uur en wordt gehouden in de Hermeniezaal in Susteren. De organisatie is in handen van de Auwt Prinse Zöstere, nadat zij vorig jaar in Helden deze titel in de wacht sleepten. De kanshebbers die strijden om de twijfelachtige eer zijn: Iech & die anger tswei, Guus & Anja, De Kloomp, De Knikkerpliesie, ZH Dikke Neut, Ohne Bezei, De Dolly’s, De Eifeltreiber, Ron van richting Roy, Duo Kortsjloeting, Meine Mutti, de ongesjaore jônges en de Auwt Prinse zelf.
Trakteer uzelf op een onvergetelijk vastelaovesevenement. De entree is gratis.Posted in: roerdalen