pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 25, 2012 7:12 am Lees verder →

Zaterdag 25 aug. Sportdag voor mensen met handicap: oa Roerdalen

Roerdalen – Voor mensen met een beperking is het niet vanzelfsprekend om te kunnen kiezen uit een breed aanbod van sport- en beweegactiviteiten. Daarom is er op zaterdag 25 augustus de Demo Doe Dag in Sportpark De Wijher in Roermond. De Demo Doe Dag is een groots opgezette sportdag waar iedereen met een beperking verschillende sporten kan beoefenen. Aansluitend is er een feestavond. De Demo Doe Dag wordt georganiseerd door het samenwerkingsverband ‘Iedereen Kan Sporten’.

Programma
Mensen met een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of gedragsproblematiek (autisme / ADHD) kunnen tijdens de Demo Doe Dag genieten van een gevarieerde sportdag met atletiek, korfbal, voetbal, tennis, badminton, discgolf, boccia, segway, nordic walking, paardrijden, tafeltennis, dansen, stormbaan, springkussen en een spelenkermis. Ook is er in samenwerking met de KNVB een G-voetbaltoernooi. De Demo Doe Dag begint om 13.00 uur. De presentatie wordt verzorgd door Maurice Graef. Buiten de verschillende sporten is er van alles te beleven. Tijdens de feestavond zijn er optredens en een DJ. De feestavond is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de sportdag. Meer informatie staat op www.ikkansporten.nl.  

Lokale en regionale partners
‘Iedereen Kan Sporten’ is een initiatief van de gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert, het Huis voor de Sport Limburg, MEE Noord- en Midden-Limburg en Gehandicaptensport Nederland. Het wordt mede gesubsidieerd door de Provincie Limburg. Partners van deze dag zijn: Sportservice Roermond, afgevaardigden vanuit de zorg (Pergamijn, PSW, PGZ en Daelzicht), Stichting Wel.kom, Swift Atletiek, korfbalvereniging Ready ’60, voetbalvereniging SVC2000, tennisclub Maasniel, Gehandicaptenplatform Roermond en WMO-platform Roermond.
 Posted in: roerdalen, roermond