pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 25, 2015 3:13 pm Lees verder →

Zaterdag 4de editie Meulemenfees in Melick met ras-artiesten en..weer gratis

imageBMelick – Zaterdag 27 juni beleeft het inmiddels bekende Meulemenfees in Melick zijn 4de editie. En opnieuw is het allemaal gratis en de start is vanaf 20 uur in de enorme feesttent achter Dorpsstraat 96.
Limburgse topartiesten en anderen treden op:
PROGRAMMA
Promilaasj_
Sleep de vaten maar aan, wax de vloeren en stut de daken! Promilaasj is coming to town!

Opgericht in 2004 als een éénmalige carnavalsact, inmiddels uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende en beruchte bands van Limburg. Bekend om hun energieke live-shows en interactie met het publiek waarbij niet stilgestaan kan en mag worden.Nederlandse, Duitse, Engelse maar bovenal Limburgse kneiters worden ten gehore gebracht op een manier die je alleen maar durft te hopen! Stampende drums en strakke baslijnen, vingerbrekende gitaarsolo’s en meeslepend pianospel. Voeg hier nog de scheurende blaaspartijen en een ADHD-zanger aan toe en overgiet dit geheel met een eigenwijs rockend sausje…

Huiskamers, kroegen, zalen, tenten, pleinen… Alles gaat plat…
Www.promilaasj.nl

DJ’S
Alweer 7 jaar geleden doken Dj Marco, Dj Michel en Eerappel de studio in om hun eerste plaatje op te nemen. Iets dat zij alle drie niet verwachtten, gebeurde toch! Het sloeg aan en al snel druppelden de eerste optredens binnen. Heel druk was het in ‘t prille begin natuurlijk niet, maar al snel zetten de Shakin’ Dj’s een statement in de Limburgse carnavals wereld met hun opzwepende, al dan niet eigentijdse covers. Met hun enthousiasme en vele hits laten ze elk feestje van boven tot beneden Shaken!

www.shakindjs.wordpress.com

Roy Selder
In 2008 heeft Roy de knoop doorgehakt om over te stappen op Limburgstalige muziek. In 2009 is Roy in contact gekomen met Ronald en Carien Moonen van Studio Difference. Beter bekend als de Verliezende finalist van het LVK van 2010. Na veel zoeken heeft Roy 10 oktober 2009 zijn eerste Single uitgebracht en deze gepresenteerd in Cafe zaal De Breer in Roermond. De titels van deze Single zijn Asse mit wils gaon en Feest op t plein. Na dit evenement kwamen langzaam de aanvragen voor een optreden binnen. En ging alles ineens in een stroomversnelling. Na Asse mit wils gaon en Feest op t plein kwamen: Jao dao haaj ich zo van – Waat ein Waer – Ich wil Allein – Asse kins.
Feest is gegarendeerd met deze krakers.
www.royselder.nl

01ROERDASSEN
De Remunjse vastelaoves-scene is sins elluf november tweedoezendelluf ein unieke vereiniging rieker! Sins dees datum is R.V.V. De Roerdassen opgericht.

Waat begòs as ein grepke is oetgegreujd tot ein groep van 20 man, die de sjouwers onger het concept “Roerdassen” höbbe gezat en de vereniging daadwerkelijk besjtaonrecht höbbe gegaeve. Aafgelaupe jaore seen veer druk bezig geweas om ein stukske bie te draage aan de vastelaovend in Remunj.Veer höbbe aafgelaupe jaor osse eige Roerdassenfilm gemaakt, ut leedje Tinder en Vastelaovesbeesje geschreve en gezongen.

www.deroerdassen.nl

bPATRICK GERETS
In 1994 deed Patrick mee aan ’t Roemondse liedjes concour met het nummer “ ’t Zit mich in ’t blood”. hij werd hier als klein jongen tweede mee en dat smaakte naar meer. Mede door de Stichting Roermond CD kwam er ieder jaar ‘n liedje uit op CD. Zo leerde Roermond en omstreken mii kennen.
In 1997 won hij de Uule sjlager met ’t liedje “Oette waeg aan de kantj”, dit was ‘n geweldig succes.
In 2001 deed hij mee aan ’t Limburg Vastelaoves Leedjes Konkoer (LVK) met ’t nummer “Vastelaovesromance”. hj kwam tot de halve finale, maar desalniettemin liep het nummer als een trein. Overal waar hij kwam zongen de mensen het liedje mee en iedereen wilde het horen. In 2003 is hij in contact gekomen met Marlstone. Bij deze muziekmaatschappij heeft hij mijn eerste complete CD ‘Laote veer danse” uitgebracht . Hier staan “oude” bekende, maar ook nieuwe nummers van hem op. Ook deze keer geschreven en gecomponeerd door Marc en Pieter. Ook zijn 2de CD die “Noe al goldj” heet, en mijn laatste nieuwe CD “Hieperdepiep” zijn beide bij Marlstone uitgebracht.

image Big BENNY
Laat je ergens in het Limburgse land de naam Big Benny vallen dan is er niemand die nog nooit van de altijd goedgemutste entertainer heeft gehoord. Bijna iedere Limburger heeft hem minstens één keer aan het werk gezien en zelf ervaren hoe BB in een handomdraai het publiek op zijn hand heeft en van een kleine miniparty een fantastisch groot feest maakt. In stampvolle zalen of paviljoens en niet te vergeten grote openluchtfestivals, zoals bijvoorbeeld op de 11de van de 11de op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht of op carnavalszaterdag in de Zoepkoel van Venlo, scanderen duizenden mensen zijn naam. En, zo vreemd is de enthousiaste reactie van het publiek niet. De zanger maakt de hooggespannen verwachtingen namelijk waar, van het eerste liedje tot en met de laatste toegift. Telkens opnieuw haalt hij het onderste uit de kast en laat hij de grote schare fans uitbundig meezingen, schateren van het lachen en schunkelen. Tijdens een optreden kronkelt automatisch een polonaise van soms wel een paar honderd meter door de zaal of feesttent. Arm in arm, hand in hand, hotsen en botsen in de lange vrolijke sliert. ‘Het is pas feest als Big Benny is geweest’!

www.bigbenny.nl

ERWIN
Het begon allemaal als leadzanger van ‘t merretkoer en na een aantal jaren besloot hij om solo doortegaan.

Om de twee jaar komt hij met een nieuw album dat hij op een speciale manier wil presenteren onder begeleiding van een groot orkest. De eerste twee keer gebeurde dit in de Bonbonnière en de derde keer in de Festi Village in Maastricht. Na deze grote successen was er nog steeds één droom en dat was een optreden in DE concertzaal van de Benelux “Ahoy”.

Omdat niemand hem er ooit voor uitnodigde besloot Erwin zelf contact op te nemen met de Directeur van Ahoy. De zaal werd afgehuurd voor 13 september 2008 en vanuit de beide Limburgen gingen 8500 mensen op weg naar Rotterdam om die ene droom uit te laten komen. Het werd een fantastisch feest dat heel misschien ooit nog een vervolg krijgt.

www.erwinlive.nlPosted in: roerdalen, roermond