porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 10, 2016 1:25 pm Lees verder →

Zaterdag kan Barcelona kampioen worden

Roerdalen – Zaterdag kan FC Barcelona beslag leggen op de Spaanse landstitel. Een zege bij Granada volstaat om Real Madrid tot de tweede plaats te veroordelen.
Barcelona-speler Lionel Messi is daar blij mee maar niet heel blij. Hij vindt het jammer dat hij in augustus niet met Argentinië actief zal zijn op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.
“Ik had graag meegedaan, de Spelen van 2008 waren een spectaculaire belevenis voor me, net zoals het WK onder-20 in 2005”, vertelt de 28-jarige sterspeler van FC Barcelona in een interview met ESPN.

“Niet alleen omdat we die toernooien wonnen, maar vooral vanwege de ervaring die ik daar op kon doen. Het was leuk om in het olympisch dorp te verblijven en andere atleten te ontmoeten. Om gewoon één van hen te zijn. Een WK is iets groots, maar de Spelen zijn speciaal.”

De Argentijnse bondscoach Gerardo Martino opteert ervoor om Messi mee te nemen naar de Copa America Centenario, die in juni wordt betwist. Twee toernooien in één zomer voor Messi vindt de keuzeheer te veel van het goede.

Vanwege het honderdjarig bestaan van de Copa America doen er eenmalig zestien landen mee.

.Posted in: algemeen, roerdalen