By mei 26, 2012 3:21 am Lees verder →

Vandaag, zaterdag Kreato Presentatie “Kreato 50” in Thorn

Thorn – In het kader van haar 50-jarig bestaan organiseert Kreato Centrum voor de Kunsten vandaag zaterdag 26 mei een presentatie in Thorn van 12-17 uur.. Tijdens deze presentatie zullen cursisten van Kreato, afkomstig uit het gehele werkgebied musiceren. De presentatie is ingepast binnen de festiviteiten van de Koninklijke Harmonie van Thorn in het kader van 200 jaar blaasmuziek in Thorn en vindt plaats in het concertpaviljoen nabij de Grote Hegge en op diverse locaties in het centrum van Thorn. Kreato verzorgt al 50 jaar muzieklessen voor vele muziekverenigingen en particuliere cursisten in Midden- en Noord-Limburg.
Na de opening om 13:00 uur vinden er optredens plaats van diverse door Kreato-docenten gevormde ensembles, zoals een slagwerk-, viool-, koper-, klarinet-, dwarsfluit-, saxofoon-, en gitaarensemble, een blokfluitgroep en een harmonieorkest. Ook het koor van de Kreato Hogeschool verzorgt een concert. Daarnaast vinden er optredens plaats van de musicalklas, ondersteund door de Kreato Big Band en is er een presentatie van het coachingproject van popbands.
Het publiek kan via een wandelroute door Thorn genieten van de vele optredens die zowel in de open lucht als op binnenlocaties geprogrammeerd worden. De afsluiting zal rond 18.00 uur plaatsvinden. Tijdens deze Kreato Presentatie KREATO 50 op zaterdag 26 mei aanstaande zal Thorn bruisen van muziek!

Share
KaartPosted in: Geen categorie